Ένα εντυπωσιακό τρισδιάστατο γκράφιτι που απεικονίζει έναν μπλε κάβουρα έκανε την εμφάνισή του στο Μεταξουργείο, δίπλα στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

Πρόκειται για έργο του παγκοσμίου φήμης street artist Étien’ (Étienne Bergeret), ο οποίος δημιούργησε το εντυπωσιακό γκράφιτι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Étien’ είναι ανεξάρτητος Γάλλος καλλιτέχνης και είναι διάσημος διεθνώς για την μοναδική τεχνική του να δημιουργεί τρισδιάστατα graffiti έργα. Ως καλεσμένος του Φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών» επέλεξε ένα διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο στην περιοχή του Μεταξουργείου δίπλα στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens για να δημιουργήσει έναν εντυπωσιακό μπλε κάβουρα που σίγουρα θα αποτελέσει το νέο talk of the town μετά την κουκουβάγια του street artist WD που είχε δημιουργηθεί το 2016, επίσης στο πλαίσιο του Φεστιβάλ.


 
Το Φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών» διοργανώνεται για 7 η χρονιά με θέμα «Καμπαρέ του κόσμου» και θα λάβει χώρα από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι και την 1 η Δεκεμβρίου 2019 όπου θα συμμετέχουν
περισσότεροι από 500 καλλιτέχνες, δημιουργοί και άνθρωποι του πνεύματος από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε πολλά επιλεγμένα σημεία της πόλης. Το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens και η Zeus
International φιλοξενούν και εφέτος τα γραφεία του φεστιβάλ από τις 21 Οκτωβρίου ως και την 1η Δεκεμβρίου.

Στο ξενοδοχείο θα τελεστεί η εορταστική έναρξη στις 21 Νοεμβρίου και η λήξη του
φεστιβάλ την 1η Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης