Αυθεντικό υλικό από την αντιδικτατορική αντίσταση θα παρουσιαστεί σε εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, όπως πολιτιστικά ή πνευματικά κέντρα, στο πλαίσιο της εφετινής, επετειακής εκδήλωσης για τα 45 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, που φέρει τον τίτλο «Η νεολαία στην πρώτη γραμμή των αγώνων: Ο Νοέμβρης 1973 και τα άλλα Πολυτεχνεία».

Τις επετειακές εκδηλώσεις διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ) , και, στον Δήμο Νεάπολης Συκεών, που συμμετέχει σ’ αυτές τις εκδηλώσεις, θα παρουσιαστούν- από σήμερα Τρίτη 13 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 – φωτογραφικά ντουκουμέντα από την εξέγερση του Πολυτεχνείου (Αίθουσα Τέχνης στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης -Ελ. Βενιζέλου 125, περ. Στρεμπενιώτη).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ξενάγηση στον χώρο της έκθεσης θα γίνεται από εκπροσώπους ΣΦΕΑ και θα είναι ανοικτή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, με τα πρώτα σχολεία να έχουν ήδη προγραμματίσει την επίσκεψή τους, αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Νεάπολης – Συκεών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης