Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στρέφει τις ακτιβιστικές του προσπάθειες στην καταπολέμηση του ρατσισμού και της κοινωνικής αδικίας.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και γνωστός φιλάνθρωπος με ανάρτησή του στο Instagram την Πέμπτη, κοινοποίησε τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις του σχετικά με τις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες και τις διαδηλώσεις του κινήματος «Black Lives Matter» και δεσμεύτηκε να αναλάβει αποτελεσματική δράση για το ζήτημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεσμεύομαι να ακούσω, να μάθω και να αναλάβω δράση» έγραψε ο ΝτιΚάπριο. «Είμαι προσηλωμένος για να τερματίσω τη στέρηση δικαιώματος ψήφου της Μαύρης Αμερικής, που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό».

Ο ηθοποιός -ο οποίος στο παρελθόν βοήθησε να προχωρήσουν οι προσπάθειες κατά της καταστροφής του Αμαζονίου και της κρίσης του κορωνοϊού- είπε ότι θα «υποστηρίξει τα άτομα, τους οργανισμούς και τους συνασπισμούς που έχουν δεσμευτεί να επιφέρουν μακροπρόθεσμες αλλαγές».

«Θα κάνω δωρεές σε καθέναν από τους παρακάτω οργανισμούς» γράφει ο ΝτιΚάπριο και αναφέρει τις Color of Change, Fair Fight Action, NAACP και Equal Justice Initiative ως τις οργανώσεις, στις οποίες θα παράσχει οικονομική υποστήριξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σας παρακαλώ, ελάτε μαζί μου στην παρακολούθηση και άντληση διδαγμάτων από τους οργανισμούς» τόνισε ο ΝτιΚάπριο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης