Ο συνιδρυτής του brand Public School, Dao-Yi Chow ορίστηκε νέος διευθυντής δημιουργικού του οίκου Sergio Tacchini.

Η νέα άφιξη στην ιταλική εταιρεία αθλητικών ειδών εντάσσεται στα σχέδια επανεκκίνησής της υπό τους νέους ιδιοκτήτες Stefano Maroni, Twin Lakes Capital LLC και B. Riley Principal Investments LLC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι τιμή μου να με εμπιστεύονται να καθοδηγήσω το δημιουργικό όραμα μιας εταιρείας με κληρονομιά τόσο πλούσια όσο η Sergio Tacchini» τόνισε ο Dao-Yi Chow σε ανακοίνωση Τύπου. «Ερωτεύτηκα το τένις σε νεαρή ηλικία και τώρα το να έχω την ευκαιρία να διαμορφώσω ξανά τον Sergio Tacchini σε ένα σύγχρονο brand lifestyle είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Ο Sergio Tacchini, Ιταλός τενίστας, ίδρυσε το εμπορικό σήμα του το 1966, φέρνοντας ένα κύμα χρωμάτων στα ρούχα για τένις. Με τα χρόνια, η μάρκα προωθήθηκε από θρύλους του τένις, όπως ο Τζον ΜάκΕνρο, ο Πιτ Σάμπρας και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η πρώτη συλλογή του Chow για τη Sergio Tacchini αναμένεται την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γεννημένος στη Νέα Υόρκη Ασιατικής καταγωγής Dao-Yi Chow ήταν δημοσιογράφος του Vibe, του The Source και του Ego Trip προτού εισέλθει στη βιομηχανία ειδών ένδυσης.

Το 2008 ίδρυσε το brand Public School με τον Maxwell Osborne στο οποίο αναμειγνύουν αναφορές από τη μόδα, τη μουσική και την τέχνη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης