Την Παρασκευή, στις 6 Ιουλίου, οι Duran Duran έρχονται στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Γης. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μη χάσατε το μουσικό αυτό event. Εμείς σας παραθέτουμε μόλις… 10!

1. Γιατί είσαι Wild Boy ή panic Girl!
2. Γιατί θα είναι η πιο καλοντυμένη συναυλία της χρονιάς. Δεν είναι τυχαίο που τους αποκαλούν supermodel band…
3. Γιατί θα είναι η μόνη μεγάλη ξένη συναυλία του καλοκαιριού στη Β. Ελλάδα.
4. Γιατί θα κάνουν το Θέατρο Γης «καλοκαιρινό».
5. Η νοσταλγία. Μπορεί να θες να ξαναζήσεις τα 80s ή να θες να τα πρωτο-ζήσεις, γιατί ξέρεις ότι ήταν η πιο fun μουσικά δεκαετία.
6. Γιατί ακόμα και στα 90s που μεσουρανούσε το grunge, το «Ordinary World» των Duran Duran μας είχε όλους να σιγοτραγουδάμε το ρεφρέν.
7. Γιατί την έχεις δει James Bond και το απαραίτητο soundtrack σου είναι το «View To A Kill».
8α. Γιατί αν είσαι γυναίκα, μπορεί να έβγαλες την αφίσα του Simon Le Bon από τον τοίχο σου, αλλά μόλις είδες τη φωτογραφία με τα μούσια την έκανες wallpaper στο κινητό σου!
8β. Γιατί αν είσαι άνδρας, μπορεί να έχεις άλλοθι ότι συνοδεύεις απλώς το «πρόσωπο», ενώ όλοι ξέρουμε ότι περισσότερο εσύ θα χορεύεις παρά αυτή.
9. Γιατί, εκτός από το βρετανικό στιλ των Duran Duran, θα εκπροσωπείται επάξια τόσο το ελληνικό όσο και το latin ταμπεραμένο με τις Olga Kouklaki και Liset Alea (Nouvelle Vague) άρτι αφιχθείσες από Παρίσι.
10. Γιατί ξέρεις ότι όλη η πόλη θα μιλάει για αυτούς την επόμενη μέρα και το να το μπλοφάρεις δεν θα πιάσει, αφού όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί σου απλώς θα είναι εκεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρασκευή 6 Ιουλίου Θέατρο Γης
Το ταμείο στον χώρο της συναυλίας θα λειτουργεί από τις 18.00
Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 20.00
Η Olga Kouklaki, με την εμφάνιση έκπληξη της «Nouvelle Vague» Liset Alea, θα μας μαγέψει στο ηλιοβασίλεμα… εκεί στις 20.30
Ώρα Duran Duran: 21.30 ( Μας έχουν υποσχεθεί ένα χορταστικό δίωρο show με όλες τις μεγάλες επιτυχίες!).

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης