Η πιο αγαπημένη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και το Πωλητήριο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου σας προσκαλεί στο πιο ξεχωριστό Christmas shopping, προτείνοντας απίθανα χριστουγεννιάτικα –και όχι μόνο– είδη για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ανακαλύψτε τη χριστουγεννιάτικη συλλογή στο περίπτερο του Πωλητηρίου που, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2022, θα βρίσκεται στην υπαίθρια, ασφαλή και παραμυθένια χριστουγεννιάτικη αγορά του «The Christmas Factory» στην Τεχνόπολη, αλλά και στο e-shop του μουσείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις φετινές γιορτές, το Πωλητήριο προτείνει ιδιαίτερα δώρα και μοναδικά αντικείμενα για όλους όπως: γούρια, χειροποίητα στολίδια και διακοσμητικά, χριστουγεννιάτικες κάρτες, κούπες, καρυοθραύστες, αρωματικά κεριά, κεραμικά αντικείμενα για το σπίτι, πρωτότυπα χρηστικά είδη, αξεσουάρ, αποκλειστικές συλλογές κοσμημάτων, νέα είδη όπως γυναικείες τσάντες με άρωμα… Ελλάδας και εντυπωσιακά pouches, αναμνηστικά with a twist, σημειωματάρια και παιχνιδιάρικα σετ γραφικής ύλης, βιβλία και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους, εκδόσεις για τα μουσεία, τη βιομηχανική κληρονομιά, την αρχιτεκτονική, το design, την τέχνη, τη φιλοσοφία και πολλά άλλα…

Η ανανεωμένη συλλογή, με αφετηρία το σύγχρονο ελληνικό design και την εγχώρια παραγωγή, περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα αντικειμένων για κάθε ηλικία και κάθε περίσταση, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές και με τη υπογραφή των πιο ταλαντούχων Ελλήνων δημιουργών. Ανακαλύψτε την και χαρίστε χαμόγελα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Χαρίστε δώρα από το Industrial Gas Museum Shop!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρείτε το Πωλητήριο στο πιο μαγικό χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης, το The Christmas Factory, κάτω από την κόκκινη καμινάδα, και διαδικτυακά.

Πληροφορίες:

Ωράριο Πωλητηρίου στο «The Christmas Factory»:
Καθημερινές: 16.00-22.00
Σαββατοκύριακα: 10.00-22.00

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης