Η πανδημία έπληξε και το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο το οποίο αναβάλει το καθιερωμένο ραντεβού του Σεπτέμβρη, ενώ ο διοργανωτής του φεστιβάλ Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β) αναζητεί τρόπους με τους οποίους θα δοθούν αντισταθμιστικά οφέλη στα μέλη του.

Σε ανακοίνωση του Σ.ΕΚ.Β. αναφέρεται ότι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«To Δ.Σ του Σ.ΕΚ.Β με μεγάλη λύπη ανακοινώνει την αναβολή του 49ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο 2020 με απόφαση που λήφθηκε κατά πλειοψηφία (5 έναντι 1), λόγω της τρέχουσας υγειονομικής κατάστασης. Η συνεχής αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού δημιουργεί αβέβαιη ολοκλήρωση, αλλά και επιτυχία του Φεστιβάλ.

Βασικό μέλημα του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου είναι η προστασία των μελών του και των μελών των εταιρειών μας, η άρτια στάση του απέναντι στο κοινωνικό γίγνεσθαι και τους κινδύνους που εγκυμονεί η δυσμενής αυτή κατάσταση» και ενημερώνει τα μέλη του ότι «από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 10.00 – 15.00 μπορούν να παραλαμβάνουν την επιταγή τους στα γραφεία του Σ.ΕΚ.Β( Χαριλάου Τρικούπη 54 στον 3ο όροφο).

Ταυτόχρονα ο Σ.ΕΚ.Β «αναζητεί τρόπους με τους οποίους θα δοθούν αντισταθμιστικά οφέλη στα μέλη του» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης