Ακυρώνονται όλες οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου την Κυριακή 6 Μαΐου λόγω των προγραμματισμένων εθνικών εκλογών, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η πρώτη κρατική θεατρική σκηνή της χώρας.
Ακυρώσεις παραστάσεων αποφασίστηκαν και για την προηγούμενη των εκλογών (το Σάββατο 5 Μαΐου).

Έτσι, δεν θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου» και «Η αυλή των θαυμάτων», ενώ κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις «Του Κουτρούλη ο γάμος», «Πατρίδες» και «Ο Γενικός Γραμματέας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τις παραστάσεις, οι οποίες ακυρώνονται, μπορούν να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 210 7234567 για εισιτήρια μέσω τηλεφωνικού κέντρου και internet.

Τα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου λειτουργούν ως εξής:

Κτήριο Τσίλλερ (Αγίου Κωνσταντίνου 22-24)- Τετάρτη έως Κυριακή 10:00π.μ. – 9:30μ.μ. (εκτός Κυριακής 6 Μαΐου), Θέατρο Rex (Πανεπιστημίου 48)- Τρίτη έως Κυριακή, 10:00π.μ. – 5:00μ.μ. (εκτός Κυριακής 6 Μαΐου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, δύο επιπλέον παραστάσεις θα δώσει ο «Γενικός Γραμματέας» του Ηλία Καπετανάκη, η παράσταση της Δραματικής Σχολής του Εθνικού στις 4 και 5 Μαΐου στις 20:30 στο Θέατρο της Δραματικής Σχολής (Πειραιώς 35).

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης