Το Enzzo De Cuba και η σχολή Flamenco Solea παρουσιάζουν το Σάββατο, 30 Ιουνίου στις 23:00, την παράσταση Flamenco «Pasos Invencibles» (Ακαταμάχητα Βήματα) στην Σκηνή του Cuba Stage.

Για πρώτη φορά εμφανίζεται στη σκηνή του Enzzo De Cuba ο βραβευμένος χορευτής Oscar de los Reyes. Ο Oscar de los Reyes είναι Σεβιλλιάνος χορευτής. Έχει διακριθεί για τη δύναμη και την ταχύτητα στα πόδια. Έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο καλύτερου χορευτή Flamenco Por Alegria στο Concurso Nacional la Perla de Cadiz 2008. Επίσης, είναι ο πρώτος χορευτής της γνωστής παράγωγης «Bailaor» του Antonio Canales που έχει ανέβει στα μεγαλύτερα θέατρα της Αμερικής- Ευρώπης – Ιαπωνίας, όπως «Flamenco Viene del Sur», «Casa de Bernarda Alba», «A Cuerda y Tacon».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί του θα χορέψει η γνωστή Ελληνίδα χορεύτρια Ελένη Γιαννοπούλου (ιδιοκτήτρια της σχολής Flamenco Solea). Η Ελένη Γιαννοπούλου είναι η Ελληνίδα χορεύτρια που ξεχώρισε για την ερμηνεία της κίνησης και την εκφραστικότητα στο Festival Flamenco «Dia de Andalucia» στη Σεβίλλη καθώς της ανατέθηκε από τον οργανισμό Junta de Andalucia, να εκπροσωπήσει το flamenco σε χώρες της Ευρώπης για προώθηση της ισπανικής κουλτούρας και του τουρισμού. Επιπροσθέτως, έχει ανεβάσει παραστάσεις ως χορογράφος και παραγωγός όπως: «EL P.D.A» στην Εθνική Λυρική Σκηνή 2011, «Primera Llamada», «Flamenco and the City», «El Paso Siguente», «Flamenatural», «Leyenda» και άλλες με επιτυχία και πρωτοτυπία.

Συνοδεία τους στο τραγούδι είναι ο καταξιωμένος τραγουδιστής Bonela Hijo. Το κανονικό του όνομα είναι Francisco Javier Sanchez Bandera. Ευρέως γνωστός ως Bonela Hijo, κέρδισε το πρώτο βραβείο De Cante Flamenco σε ηλικία 12 ετών και από τότε έχει διακριθεί με 350 βραβεία όπως: 1o βραβείο Silla De Oro Madrid 2012, δυο πρώτα βραβεία στο Festival Internacional del Cante de las Minas 2004, πρώτο βραβείο Cantes Libres de Cadiz, Cantes de Malaga, Confederacion de Penas Flamencas de Andalucia κτλ, έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες flamenco: Vicente Amigo, El Lebrijano, Manolo Sanlucar, Moraito, El Pele, Lole y Manuel, Antonio Canales, Fosforito, Pepe Habichuela, Sordera.

Στην κιθάρα ο Jose Luis Rodriguez Fernandez, γνωστός ως Luis El Salao, τσιγγάνος κιθαρίστας των Sonidos Negros, ξεκίνησε την καριέρα του με τον μεγάλο κιθαρίστα Felipe Campuzano και την Cantaora la Mina. ‘Έχει συνεργαστεί με τους El Guito, Blanca del Rey, Antonio Canales, Pepe Torres, El Zambo, Aurora Vargas, La Tana. Στα κρουστά θα είναι ο Pedro Fabian. Επίσης, η παράσταση θα πλαισιωθεί από χορευτές flamenco της σχολής Solea.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας περιμένουμε το Σάββατο 30 Ιουνίου και ώρα 23:00 για μια παράσταση που θα σας αφήσει άφωνους.

Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό.

Enzzo De Cuba, Αγίας Παρασκευής 70, Περιστέρι, Τηλ.: 2105782610.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης