Με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν το ΑΕΝΑΟΝ ευχήθηκε σε όλους μια δημιουργική και γόνιμη σεζόν κόντρα στις πολύ δύσκολες οικονομικές και όχι μόνο συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι.

Παράλληλα ανακοίνωσε τη διεξαγωγή μιας μεγάλης γιορτής, το Ανοιχτό Εργαστήρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση είναι «κάτι που αγαπάμε πολύ και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για τους καλλιτέχνες που εργάζονται όλοι μαζί όσο και για τους επισκέπτες που έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους δημιουργούς από κοντά και να συνομιλήσουν μαζί τους, να ζήσουν τη δημιουργία ενός έργου που “ξεπροβάλλει” μέσα από μια άσπρη επιφάνεια και να βιώσουνε την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργείται, κάτι αδύνατον να αποδοθεί με λόγια.

Στο «6ο Ανοικτό Εργαστήρι» που οργανώνουμε στο ΑΕΝΑΟΝ το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Σεπτεμβρίου από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 9.00 το βράδυ συμμετέχουν είκοσι οκτώ καλλιτέχνες. Το θέμα είναι ελεύθερο, έτσι ώστε οι καλλιτέχνες να δημιουργήσουν πιο άμεσα και με τα ερεθίσματα της στιγμής και του χώρου».

Συμμετέχουν οι: Αργυροπούλου Σοφία, Ασμάνη Ιωάννα, Βάγκνερ Έφη, Βλαχογιάννη Βίκυ, Βορεάδου Αγγέλα, Διαμαντοπούλου Ελένη, Εμμανουήλ Ράνια, Κακλαμάνη Ρένα, Καλαμάρα Ελένη, Κασσαβέτη Κατερίνα, Κόρδης Γιώργος, Λάβδας Κώστας, Λεονταρίδης Θανάσης, Λιάπης Αλέξανδρος, Μάνου Έφη, Μέλη Έλλη, Μπιατζίνι Μάρτα, Ξένου Αθηναΐς, Παντοβάνη Ευαγγελία, Πουλτσιάκης Φοίβος, Προκόπος Βασίλης, Ρίζος Νίκος, Shima Illirian, Σκλαβενίτης Νίκος, Σταμάτη Μαρία, Φούλιας Γιάννης, Χαρατσάρη Μαρία, Χούτος Νικόλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους διοργανωτές «τα έργα που θα δημιουργηθούν στο Ανοιχτό Εργαστήρι θα εκτεθούν στη συνέχεια για μία εβδομάδα (1 – 7 Οκτωβρίου) και θα προσφέρονται σε συμβολικές τιμές.

Σας περιμένουμε για ένα «άλλο» Σαββατοκύριακο, με πολλά φλιτζάνια καφέ, μια προσφορά των καφέδων illy».

Εγκαίνια έκθεσης: Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στις 8.00 μ.μ.
Διάρκεια έκθεσης έως Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης