Μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές της χρονιάς, «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή που έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, θα προβληθεί διαδικτυακά για δύο μοναδικές παραστάσεις, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 20:30 και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 19:00, μέσω της πλατφόρμας του VIVA.gr.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν η Μαρία Καβογιάννη και η Μαρία Κίτσου. Μαζί τους ένας εικοσαμελής θίασος σημαντικών ηθοποιών μπαίνει στη δίνη της νέας, πρωτότυπης μουσικής του Μίνου Μάτσα, φέρνοντας επί σκηνής τους ήχους και τις εικόνες μιας ολόκληρης εποχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε μια περίοδο που το ζωντανό θέατρο δεν επιτρέπεται, η θεατρική πράξη βρίσκει νέους τρόπους να προσεγγίσει το κοινό και να προσφέρει στην ψυχή και στο πνεύμα μας, μέχρι να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο». Με την σκέψη αυτή και εν αναμονή της επαναλειτουργίας των θεάτρων, οι “Θεατρικές Σκηνές” δίνουν την δυνατότητα στο κοινό όλης της χώρας, αλλά και στους Έλληνες του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την παράσταση που ανέβηκε για 15 μόνο ημέρες και σημείωσε μεγάλη επιτυχία με καθημερινά sold-out.

Με καταγραφή υψηλής ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο παράστασης, με χρήση πολλαπλών καμερών και με ειδικά διαμορφωμένη τηλεσκηνοθεσία υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, οι Θεατρικές Σκηνές επιχειρούν να μεταφέρουν την μαγεία του θεάτρου κατευθείαν από την σκηνή, στην ασφάλεια του σπιτιού μας.

Το μυθιστόρημα- σταθμός του Ταχτσή, από τα πλέον αγαπημένα του ελληνικού κοινού διαχρονικά, που στο παρελθόν έγινε σίριαλ από τον Γιάννη Δαλιανίδη και αποτέλεσε υλικό για πολύ επιτυχημένες παραστάσεις σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και Θανάση Παπαγεωργίου, είναι μια κατάθεση μνήμης όπου μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των ηρώων περνάει ολόκληρη η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Όχι με διάθεση διδακτική, αλλά μ᾽ ένα σπάνιο χιούμορ που αναδεικνύει καίρια όλα εκείνα για τα οποία αξίζει να παλεύει κανείς στη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη διασκευή υπογράφουν οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Νίκος Μανουσάκης, τη μουσική ο Μίνως Μάτσας, τα σκηνικά επιμελείται ο Πάρις Μέξης, τους φωτισμούς ο Αλέκος Γιάνναρος, τα κοστούμια η Βασιλική Σύρμα και την κίνηση η Κική Μπάκα.

Διανομή (αλφαβητικά): Κώστας Ανταλόπουλος, Ειρήνη Βαλατσού, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Δανάη Επιθυμιάδη, Μαρία Καβογιάννη, Δημήτρης Καραβιώτης, Σύρμω Κεκέ, Μαρία Κίτσου, Τάσος Λέκκας, Ορνέλα Λούτη, Γιώργος Μακρής, Δημήτρης Μανδρινός, Στάθης Μαντζώρος, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Γιώργος Νούσης, Ελευθερία Παγκάλου, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Ελίζα Σκολίδη, Μενέλαος Χαζαράκης, Γιώργος Ψυχογυιός
.
Τιμή ηλεκτρονικού εισιτηρίου: 12,99 ευρώ.

Ηλεκτρονικό εισιτήριο στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/theatre/streaming/to-trito-stefani/

Τρέιλερ παράστασης:

 

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης