Πέντε χρόνια μετά το «Room Service», ο Έκτορας Λυγίζος επιστρέφει από 10 έως 21 Οκτωβρίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση για να σκηνοθετήσει ένα εκλεκτό σύνολο ηθοποιών στην κλασική βρετανική φάρσα «Το Σώσε» του Μάικλ Φρέιν, που μας βάζει μέσα στα παρασκήνια ενός θεάτρου, καλώντας μας να αναρωτηθούμε: «Τι γίνεται, όταν όλα πάνε στραβά;».

Η κλασική βρετανική φάρσα ανεβαίνει στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης ως ένας ύμνος στο λάθος. Στο έργο του Φρέιν όλα μπερδεύονται: σκηνή, παρασκήνια, ρόλοι, ηθοποιοί, τσεκούρια, σαρδέλες.. Οι ηθοποιοί ξεχνούν τα λόγια τους, ο σκηνοθέτης ωρύεται, τα κοστούμια ξηλώνονται, οι πάντες και τα πάντα βρίσκονται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Στην παράσταση συμμετέχουν οι Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Μιχάλης Κίμωνας, Γιάννης Κλίνης, Σοφία Κόκκαλη, Έμιλυ Κολιανδρή, Άννα Μάσχα, Άρης Μπαλής, Αρετή Σεϊνταρίδου και ο Έκτορας Λυγίζος που ερμηνεύει τον ρόλο του σκηνοθέτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Early Bird προπώληση ξεκίνησε και τα εισιτήρια κοστίζουν 13 και 16 ευρώ. Τα Early bird εισιτήρια θα διατίθενται μέχρι 10/9/2018 στις 11:59. Από τις 4/8 μέχρι τις 31/8, που θα παραμείνουν κλειστά τα ταμεία, οι αγορές θα πραγματοποιούνται online ή από τα σημεία πώλησης εκτός Στέγης. Ομαδικές κρατήσεις στο groupsales@sgt.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης