Το Lemon ταξιδεύει στο Buenos Aires!

Το Lemon ταξιδεύει στο Buenos Aires!
Το θέατρο συναντά τη μουσική κάπου ανάμεσα στη στεριά και τη θάλασσα! Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου και μετά το τέλος της παράστασης Lemon (διασκευή-σκηνοθεσία: Γεωργία Τσαγκαράκη), οι ηθοποιοί Μελαχρινός Βελέντζας (πιανίστας Χιλιαεννιακόσια) και Γιώργος Δρίβας (τρομπετίστας Τιμ Τούνυ), υποδέχονται στη σκηνή του Θεάτρου Radar τους Εvocación και τη Στέλλα Χροναίου!

Οι μουσικοί Μιχάλης Κουμουτσάκος (πιάνο και ενορχηστρώσεις), Μαρία Δελή (μπαγιάν), Διονύσης Βερβιτσιώτης (βιολί) & Βαγγέλης Ζωγράφος (κοντραμπάσο) παρέα με τη Στέλλα Χροναίου (φωνή) θα μας παρασύρουν σ’ ένα ταξίδι αισθήσεων από τα μυστηριακά, σκοτεινά tangos του Piazzolla μέχρι τα χαριτωμένα valses και τις σπιρτόζικες milongas!

Οι μελωδίες της «χρυσής εποχής» διαδέχονται επί σκηνής την απίστευτη ιστορία του Χιλιαεννιακόσια, του σπουδαιότερου πιανίστα του Ωκεανού, που γεννήθηκε πάνω σ’ ένα καράβι και δεν κατέβηκε ποτέ από αυτό! Το θέατρο συναντά τη μουσική κάπου ανάμεσα στη στεριά και τη θάλασσα, δίπλα στο πιάνο-μαγικό κουτί του Lemon.

Επιβιβαστείτε και ζήστε μία διαφορετική εμπειρία!

Γενική είσοδος: 15 ευρώ

*η τιμή περιλαμβάνει την είσοδο στην παράσταση, το live και όσο κρασί και χειροποίητη λεμονόπιτα αντέχετε!

Απαραίτητη η κράτηση θέσης: 2109769294 & 6949424283

Θέατρο RADAR, Πλατεία Αγίου Ιωάννη & Πυθέου 93, Αθήνα

(ακριβώς απέναντι από το ΜΕΤΡΟ Άγιος Ιωάννης

Κόκκινη γραμμή / άνετο parking)

Lemon – Μια παράσταση ανάμεσα στη στεριά και τη θάλασσα

*Βασισμένο στο Χιλιαεννιακόσια του Alessandro Baricco

Μια παραγωγή των Experimento

Δείτε το τρέιλερ:

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019, 09:37