Την Τρίτη θα γίνει η κηδεία του Πάνου Χατζηκουτσέλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες σε ηλικία 74 ετών.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας, η ανιψιά του ζήτησε να μην πάει κανείς στον Μαραθώνα, καθώς πρέπει να τηρηθεί η απαγόρευση συνάθροισης δέκα ατόμων λόγω κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ανιψιά του Άση μας παρακαλεί, μια και στην κηδεία που θα γίνει την Τρίτη στον Μαραθώνα και δεν επιτρέπεται να πάμε (συνάθροιση 10 ατόμων) αντί στεφάνων και λουλουδιών, όποιος θέλει να καταθέσει χρήματα για την ενίσχυση των σκοπών του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αριθ. λογαριασμού Εurobank 0026-0215-40-0100392909…..στην μνήμη του αγαπημένου μας Πάνου», έγραψε στο Facebook o Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε σήμερα από κοντά μας ο καλός και πολυτάλαντος φίλος και συνάδελφός μας ο γλυκύτατος Πάνος Χατζηκουτσέλης… Η ανηψιά του Άση μας παρακαλεί μια και στην κηδεία που θα γίνει την Τρίτη στον Μαραθώνα και δεν επιτρέπεται να πάμε (συνάθροιση 10 ατόμων ) αντί στεφάνων και λουλουδιών όποιος θέλει να καταθέσει χρήματα για την ενίσχυση των σκοπών του Ταμείου Αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών..αριθ.λογαριασμου Εurobank 0026-0215-40-0100392909…..στην μνήμη του αγαπημένου μας Πάνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης