Έπειτα από τη θερμή ανταπόκριση του κοινού και τις θετικές κριτικές, η ομάδα «ArtVouveau» παρουσιάζει εκ νέου, για  τρίτη χρονιά, την απολαυστική θεατρική παράσταση «Τα δεκανίκια ή πώς ξέμαθα να περπατώ».

Πρόκειται για μια εμπνευσμένη θεατρική διασκευή που βασίζεται στο ομώνυμο ινδικό λαϊκό παραμύθι. Η ιστορία ξετυλίγεται με άξονα τις τεχνικές αφήγησης του βωβού κινηματογράφου καθώς και της  slapstick κωμωδίας, χαρακτηριστικά της ομάδας «ArtVouveau» που δημιουργούν απίστευτα κωμικές καταστάσεις, για πολλαπλές αναγνώσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Δανάη Τίκου σκηνοθετεί με πολλή φαντασία, σε συνεργασία με τον έμπειρο Camilo Bentancor στην επιμέλεια κίνησης, και οι πέντε ταλαντούχοι ηθοποιοί της ομάδας «Art Vouveau»ζωντανεύουν την συναρπαστική ιστορία με αστείρευτη ενέργεια, ρυθμό και εκφραστική κίνηση – χωρίς τη χρήση λόγου – ερμηνεύοντας πολλούς εναλλασσόμενους ρόλους με καταπληκτική τεχνική και εντυπωσιακές ερμηνείες!

Όλη η παράσταση συνοδεύεται από ζωντανή μουσική πιάνου που ενώνεται με τη δράση των ηθοποιών, σε μουσική σύνθεση και εκτέλεση του Γιάννη Σελέκου.

Διασκευή: Ομάδα  «Art Vouveau»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία: Δανάη Τίκου
Σκηνικά – Κοστούμια: Ελένη Βαρδαβά
Επιμέλεια κίνησης: Camilo Bentancor
Μουσική σύνθεση: Γιάννης Σελέκος

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αφροδίτη Κλεοβούλου, Θανάσης Μεγαλόπουλος, Χρήστος Παληογιάννης, Αντώνης Πριμηκύρης, Φοίβος Συμεωνίδης,Δανάη Τίκου.

Στο πιάνο ο Γιάννης Σελέκος

Θέατρο Αλώνι, Άγιος Γεώργιος Νηλείας, Πήλιο

Tετάρτη  21  Αυγούστου

Ώρα 9.00 μ.μ

Γενική είσοδος: 10 Ευρώ

Προπώληση εισητηρίων: Μουσικός Οίκος ΚΕΧΑΪΔΗ
στον Βόλο & Ουζερί του Στεφανή στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας Πηλίου
πληροφορίες  www.theatroaloni.gr  

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης