Λόγω της πολύ μεγάλης προσέλευσης, το sold out «Δείπνο» παίρνει τελευταία παράταση παραστάσεων για μια ακόμα εβδομάδα στο Σύγχρονο Θέατρο. Το συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ του Χέρμαν Κοχ ύστερα από 2 επιτυχημένες σεζόν, προσθέτει 4 επιπλέον παραστάσεις και ολοκληρώνεται την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, δίνοντας τη σκυτάλη στις «Μεγάλες Προσδοκίες» του Κάρολου Ντίκενς που καταφθάνουν στις 31 Ιανουαρίου στο ίδιο θέατρο δια χειρός Λίλλυς Μελεμέ.

Τετάρτη 15/1 ώρα 18.15

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρασκευή 17/1 ώρα 21.15

Σάββατο 18/1 ώρα 18:15

Κυριακή 19/1 ώρα 21.00
 
 Το διάσημο μπεστ σέλερ του Ολλανδού Χέρμαν Κοχ, ένα συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ, γραμμένο το 2009, το οποίο προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 χώρες στον κόσμο, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία της Λίλλυς Μελεμέ, σε μετάφραση της Κάτιας Σπερελάκη, τον Νοέμβριο του 2018, στο ανανεωμένο Σύγχρονο Θέατρο που πέρασε στα χέρια της Ομάδας Νάμα και της Λυκόφως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέντε σημαντικοί πρωταγωνιστές, ο Στέλιος Μάινας, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Γιώργος Κοτανίδης συνεργάζονται με μια ομάδα εξαιρετικών συντελεστών και δημιουργούν μια παράσταση που κινείται στην κόψη του ξυραφιού. Από την λαμπερή εικόνα δυο ζευγαριών σε ένα υπερπολυτελές εστιατόριο, στις πιο ζοφερές οικογενειακές αποκαλύψεις. Μια παράσταση για να παρακολουθήσει ο θεατής με κομμένη την ανάσα.

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης