Μεγάλη ανταπόκριση στους μαθητές του δήμου Γλυφάδας είχε η θεατρική παράσταση με τίτλο: «Εκπαιδεύοντας τον παππού στο διαδίκτυο».

Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ – ΕΔΔΥΠΠΥ (Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων) σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας, το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, διοργάνωσαν, την Τετάρτη 9 Μαΐου, στο Δημοτικό Θέατρο Γλυφάδας «Μελίνα Μερκούρη,» τη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μαθητών ΣΤ΄ Δημοτικού με θέμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο, το ρόλο της οικογένειας και τον ψηφιακό αναλφαβητισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε θεατρική παράσταση με τίτλο: «Εκπαιδεύοντας τον παππού στο διαδίκτυο», ενώ συντονιστής της συζήτησης ήταν ο κ. Γιώργος Κορμάς, Υπεύθυνος Γραμμής Βοήθειας Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου και επιστημονικός υπεύθυνος των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κ. Αναστασία Αργυροπούλου και ο Διευθυντής του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία MY SERVICES.

Δείτε φωτογραφίες από τη θεατρική παράσταση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης