Οι τραγικές ηρωίδες του Ευριπίδη και του Παπαδιαμάντη, ανταμώνουν στο θέατρο «Μικρό Broadway» σε σκηνοθεσία Βασίλη Πλατάκη.  

Μια παράσταση που σίγουρα θα αφήσει το αποτύπωμά της σ’ αυτόν τον θεατρικό χειμώνα, η οποία ανεβαίνει το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, στο θέατρο «Μικρό Broadway» (Αίθουσα «Μάνος Κατράκης») της Αγίου Μελετίου.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και δεν είναι μόνον το γεγονός ότι η Γωγώ Ατζολετάκη θα υποδυθεί τη Μήδεια, αλλά πως αυτή η τραγική Μήδεια θα ανταμωθεί με τη… Χαδούλα Φραγκογιαννού -τη θρυλική «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη.

Χωρίς αμφιβολία, αναμένεται να είναι μία συναρπαστική, συνταρακτική και – γιατί όχι; – ανατρεπτική θεατρική συνάντηση, που υπογράφουν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Α. Χριστοδούλου με το κείμενό του, ο Βασίλης Πλατάκης με τη σκηνοθεσία και τους φωτισμούς του,  ο Τάκης Μπινιάρης με την ροκ μουσική του και ο Αναστάσης Δεληγιάννης με τις χορογραφίες του.  

Εκτός από τη Γωγώ Ατζολετάκη, τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν:  

η Μαρία Δημητριάδου (Χαδούλα Φραγκογιαννού – η Φόνισσα)  
ο Χρίστος Γεωργίου
η Μαρία Δρακοπούλου
η Σάρα Τερζή
η Άννα – Μαρία Βιδάλη
ο Νίκος Τριανταφύλλου
και ο Κωνσταντίνος Μενούνος

Σκηνικό: Χάρης Σεπεντζής
Κοστούμια: VaniaAlexandrova
Βοηθός σκηνοθέτη: Κυριακή Γάσπαρη
Μάσκες: Αντρέας Λιάλιος

Ο πιο απαιτητικός θεατής, θα έρθει λοιπόν, αντιμέτωπος με τις πιο τραγικές  γυναικείες φιγούρες της θεατρικής λογοτεχνίας, που όταν έρχεται η ώρα να σμίξουν,  τότε συμβαίνουν όλα!  

Πώς μπορεί να συμπεριφερθεί και τι να πει η μία στην άλλη, όταν η μία, ήδη έχει κάνει τους φόνους και η άλλη ετοιμάζεται να τους πραγματοποιήσει; Γνωρίζονται, συνυπάρχουν, αποφασίζουν, ανατρέπουν τα κάθε λογής υπαρκτά δεδομένα, σπαράζουν, συγκινούν και στο τέλος… τι;  

Μια μαγική κοινή επαφή πόνου δύο προσώπων, που προσδιορίζει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι, ενώνονται με μια εκκωφαντική απελπισία, σε μια άλλη διάσταση  πέρα από τον χρόνο! Ο χρόνος σηματοδοτεί μόνο το «τώρα!». Και το «τώρα», είμαστε εμείς!   

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Πρεμιέρα: Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Κάθε Παρασκευή&Σάββατο στις 21.00
Κάθε Κυριακή στις 18.00

Διάρκεια παράστασης: 75 λεπτά χωρίς διάλειμμα

«Μικρό Broadway»
Αγίου Μελετίου 61Α, Αθήνα, τηλ.: 211 0159859 & 210 8654787

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Μειωμένο (ανέργων – φοιτητών – θεατών άνω των 65 ετών – ΑΜΕΑ): 12 ευρώ
Προπώληση (μέσω viva.gr και στο ταμείο του θεάτρου): 10 ευρώ

Για προπώληση μέσω viva.gr:
https://www.viva.gr/tickets/theater/festivalotan-i-fonissa-synantise-ti-mideia/

Σημείωση:
Το θέατρο «Μικρό Broadway» θα λειτουργεί ως μεικτός κλειστός χώρος. Η είσοδος των θεατών στον χώρο του θεάτρου θα πραγματοποιείται με:

-Πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ (ενεργοποιείται 14 ημέρες μετά τη β’ δόση εμβολίου ή 14 ημέρες μετά το μονοδοσικό εμβόλιο)
-Πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ (εκδίδεται 30 ημέρες μετά το θετικό test και ισχύει για 180 ημέρες)
-Αρνητικό PCR test (72 ωρών) ή rapid test (48 ωρών) πριν την έναρξη της παράστασης

Οι θεατές κάτω των 18 ετών μπορούν να εισέρχονται με self-test (24 ωρών), με υπογεγραμμένη από γονέα και πρωτοκολλημένη δήλωση μέσω του self-testing.gov.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης