«Όνειρα γλυκά» με την Ελπίδα και τη Σαλίνα Γαβαλά στην Κηφισιά

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019, 12:26
«Όνειρα γλυκά» με την Ελπίδα και τη Σαλίνα Γαβαλά στην Κηφισιά

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Όνειρα γλυκά» της Σαλίνας Γαβαλά θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου   στο Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς  (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά).

Τα «Όνειρα Γλυκά» είναι μια πρωτότυπη και βαθιά συγκινητική μουσικοθεατρική παράσταση της Σαλίνας Γαβαλά με ζωντανή ορχήστρα, όπου γνωστά ελληνικά τραγούδια γίνονται ένα με το θεατρικό κείμενο.
Το έργο πραγματεύεται τη ζωή μιας κοπέλας 30 ετών, η οποία καθώς κάνει μια ανασκόπηση της ζωής της, ξεδιπλώνει  αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια μέχρι το παρόν. Ερχόμενη αντιμέτωπη με τον μελλοντικό της εαυτό, εμφανίζεται για να τη βοηθήσει να δει τα πράγματα πιο θετικά, να συμφιλιωθεί με τα λάθη του παρελθόντος και να επικεντρωθεί στις απλές στιγμές και στο τώρα. Ένα ταξίδι που θα την οδηγήσει στην αυτογνωσία.

Στον ρόλο της μελλοντικής ηρωίδας, η σπουδαία Ελπίδα, που εκπλήσσει με τις υποκριτικές και φωνητικές της δυνατότητες και τον συγκινητικό τρόπο που ερμηνεύει την ηρωίδα στο μέλλον της.
 
Την παράσταση σκηνοθετεί ο Αντώνης Λουδάρος, φτιάχνοντας  ένα απολαυστικό μιούζικαλ δωματίου, όπου ακούγονται μεταξύ άλλων, τραγούδια των Σταμάτη Κραουνάκη, Λίνας Νικολακοπούλου, Νίκου Ζούδιαρη, Παρασκευά Καρασούλου, Δήμητρας Γαλάνη, Χαρούλας Αλεξίου, Γιώργου Ανδρέου, Θέμη Καραμουρατίδη, Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Κώστα Χατζή και Κώστα Τουρνά.

 Είσοδος ελεύθερη

Τετάρτη 3 Ιουλίου

Ώρα: 21:00

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019, 12:26