Ο σκηνοθέτης-ηθοποιός Στάθης Γράψας, του Εθνικού Θεάτρου, αναλαμβάνει τον συντονισμό και την πραγματοποίηση του θεατρικού εργαστηρίου Δημιουργικής απασχόλησης και Προσωπικής Ανάπτυξης που λειτουργεί εντός του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα (ΕΚΚΝΑ).

Η ανακοίνωση του καταστήματος:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς που το Εθνικό Θέατρο δέχθηκε στους κόλπους του, από τον περασμένο Απρίλιο τον σκηνοθέτη –ηθοποιό Στάθη Γράψα, προκειμένου να συντονίζει και να πραγματοποιεί το θεατρικό εργαστήριο Δημιουργικής απασχόλησης και Προσωπικής Ανάπτυξης που λειτουργεί εντός του καταστήματός μας από το 2010, με την εθελοντική προσφορά του σκηνοθέτη, σημειώνοντας μεγάλες θεατρικές επιτυχίες.

Το Εθνικό Θέατρο τα τελευταία χρόνια επενδύει σε εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις κοινωνικής προσφοράς, με στόχο η θεατρική έκφραση να καταστεί ένα σημαντικό κομμάτι της δημιουργικής διαδικασίας, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι η μεγάλη «αγκαλιά της τέχνης» τους χωράει όλους.
Κάτω από την ομπρέλα με τίτλο «το Μικρό Εθνικό σε Αποστολή», με υπεύθυνη την κα Σοφία Βγενοπούλου εκτυλίσσονται όλες οι δράσεις ανθρωπιστικής στόχευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Εθνικό θέατρο θα στηρίζει στη συστηματική δουλειά που πραγματοποιείται στο ΕΚΚΝΑ με το θεατρικό εργαστήρι, στοχεύοντας στην ψυχολογική θωράκιση και στην καλλιέργεια της προσωπικότητας των νεαρών κρατουμένων.

Χαιρετίζουμε με μεγάλο ενθουσιασμό αυτήν τη συνεργασία και ευελπιστούμε να συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης