«Εκείνος κι εκείνος», δηλαδή ο Αντώνης Κρόμπας και ο Λευτέρης Ελευθερίου θα βρίσκονται στο Block 33 Garden την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 για μια μοναδική παράσταση.

Μετά την τεράστια ΑΠΟΤΥΧΙΑ σε Ευρώπη και Αμερική, η παράσταση που έκοψε 3 εισιτήρια και επανακόλλησε 12 κομμένα σε τεσσεράμισι χρόνια έρχεται για μία μοναδική παράσταση στο Block 33 Garden!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντώνης Κρόμπας και ο Λευτέρης Ελευθερίου είναι οι «εκείνος κι εκείνος» και ήρθαν να ζητήσουν τα ρέστα με ένα stand up και δυο τρομάρες σε ένα καταιγιστικό δίωρο, όπου σχολιάζουν σατιρίζουν, υποκρίνονται, εκνευρίζουν κι ερεθίζουν το κοινό… απαντούν σε προσβολές στέλνουν κατάρες και απειλές του θέτουν ερωτήματα, του απαγγέλλουν ποιήματα, του συγχωρούν τα κρίματα του κάνουν τράκα χρήματα… και άμα δεν έρθεις να τους δεις , μπροστά σου φίλε θα το βρεις….. γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα…

Πληροφορίες

Block 33 Garden
26ης Οκτωβρίου 33

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ώρα προσέλευσης: 20.00 Ώρα Έναρξης: 21:00
Τηλέφωνο πληροφοριών: 2114185217 6949950530

Είσοδος: 10€, 12€ διάθεση μέσω viva.gr   https://bit.ly/3CzmRcg , τηλεφωνικά στο 11876
 και στα συνεργαζόμενα φυσικά σημεία
* Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προτρέπουμε τους θεατές να αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους και να προσέλθουν νωρίτερα στον χώρο.
Κατά τη διάρκεια της παράστασης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και η απόσταση ασφαλείας ορίζεται στα 1,5 μέτρα. Σημείωση: δεν απαιτείται self test, rapid test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού.
 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης