Η Σοφία Φιλιππίδου θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Τέχνης «Κουρδιστό Μανταρίνι» στις 17 Σεπτεμβρίου 2016.

Το φεστιβάλ Τέχνης «Κουρδιστό Μανταρίνι» παρουσιάζει για πρώτη φορά δράσεις καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε ένα υπαίθριο χώρο στην Πεντέλη. Μετά από ανοιχτό κάλεσμα με θέμα «Η πόλη μέσα στην πόλη, η πόλη έξω από την πόλη» προτείνεται προς εξερεύνηση η προβληματική του αστικού χώρου, και ο πειραματισμός πάνω στο βίωμα της φύσης από τα παιδιά του άστυ. Με τη διαμονή σε ένα υπαίθριο κάμπινγκ, για 5 μέρες, οι καλλιτέχνες θα επικοινωνήσουν και θα δοκιμάσουν το έργο τους, το οποίο και θα παρουσιάσουν στο κοινό το Σαββατοκύριακο 16, 17 και 18 του Σεπτέμβρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό το εγχείρημα θα συμμετάσχει και μας υποστηρίζει η ιδιαίτερη καλλιτέχνις Σοφία Φιλιππίδου, με το θίασό της, με αναγνώσεις από το έργο «Καθώς Ψυχορραγώ» του Ουίλιαμ Φώκνερ.

Οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν θεατρικά εικαστικά και μουσικά έργα όπως και περφόρμανς. Το Σάββατο η βραδιά θα κλείσει με την ενθουσιώδη μπάντα Sexy Christians. Την Κυριακή θα μας πλανέψουν με τα ούτια τους οι Rima Oud Duo. Συμμετέχουν οι Αλέξανδρος Μιστριώτης με αναγνώσεις κειμένων, Η Αντζελα Δελιχάτσιου με την ομάδα της παρουσιάζουν ένα θεατρικό αναλόγιο με ποίηση του Σεφέρη, ο Νίκος Καλαμό θα μας παρουσιάσει την πρώτη Ραψωδία της Οδύσσειας, Κρυσταλία Μαγδαληνού περφόρμανς, Ιάνθη Αγγελίογλου, περφόρμανς, η Αναστασία Παράβα μια νέα ματιά στο θέατρο σκιών, η Κατερίνα Αντωνάκη, ο Lee Wells η Ραπανάκη Ελεύθερία, Αθηνά Κανελοπούλου, Βάσω Πουρίδου, Κάτια Καρβέλη, στα εικαστικά, ο Αντώνης Σταυρινός πειραματίζεται με την τρομπέτα του, η Bojana Popadic θα μας μυήσει στον χορό του Butoh.κ.α.

 Πληροφορίες:

www.kourdistomantarini.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης