Ο Θίασος Συν-θήκη συνεχίζει από 9 Μαρτίου, στο Studio Μαυρομιχάλη, με τον δεύτερο κύκλο των παραστάσεων του κλασικού έργου της Λίλιαν Χέλμαν «Μικρές Αλεπούδες».  

Πρόκειται για ένα δυνατό ρεαλιστικό δράμα που αφορά στη μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς και των ενδοοικογενειακών σχέσεων, ενώ στηλιτεύει τα σαθρά θεμέλια μιας παρηκμασμένης κοινωνίας που ταυτίζει την ευτυχία με το κυνήγι του χρήματος. Έργο διαχρονικό, γραμμένο το 1939, έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο και παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Αντικατοπτρίζει εντυπωσιακά τη σύγχρονη κοινωνία μας, αφού οι ήρωές του ζουν αναμεσά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας αδυσώπητος οικονομικός πόλεμος μαίνεται μεταξύ των μελών μιας οικογένειας, που βάζουν το χρήμα πάνω από τον άνθρωπο και πάνω από την ίδια τη ζωή. Απληστία, έλλειψη αξιών, φιλαργυρία,  σκληρότητα, εγωισμός, δίψα για εξουσία,  πάθος για εκδίκηση, συζυγικές σχέσεις πού φτάνουν  μέχρι τον φόνο, αποτελούν τον καμβά ενός σπουδαίου έργου. Οι Μικρές Αλεπούδες της Λίλιαν Χέλμαν  είναι άγρια και ύπουλα αρπακτικά. Τυφλωμένες από την απληστία ασκούν βία, όχι μόνο γιατί πεινούν, αλλά γιατί θέλουν να  απολαύσουν τη στιγμή που κατασπαράζουν τα θύματά τους.

 Συντελεστές:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές
Σκηνοθεσία – Φωτισμοί: Κωστής Καπελώνης
Σκηνικά – Επιμέλεια κοστουμιών: Ανδρέας Σαραντόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Κλεοπάτρα Ροντήρη

Παίζουν:

Γιώργος Κροντήρης, Δέσποινα Πόγκα, Μαρία Μακρή, Βέρα Χατζηϊακώβου, Χρήστος Συριώτης, Πέτρος Πέτρου, Νατάσα Παπαδάκη, Πάρις Σκαρτσολιάς.

Ταυτότητα παράστασης:

Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134. Τηλ: 210 6453330- 6932177826

 2ος κύκλος παραστάσεων: από 9 Μαρτίου έως Κυριακή των Βαΐων

Παραστάσεις: Κάθε Δευτέρα – Τρίτη στις 9:00μμ

Διάρκεια παράστασης: 110΄χωρίς διάλειμμα
 
Τιμές εισιτηρίων:

Κανονικό: 14€

Φοιτητικό, κάτω των 25, άνω των 65: 10€

Ανέργων: 5€

Εισιτήρια προπωλούνται στο: viva.gr

Με την Υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης