Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 στο φουαγιέ του Παλλάς, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για μία από τις πολυαναμενόμενες παραστάσεις της εφετινής σεζόν, τη «Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ομώνυμο ρόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δημοφιλής κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά θα αποτελέσει την εναρκτήρια παράσταση του Παλλάς για τη σεζόν 2017-2018 σε παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών που αναλαμβάνουν πλέον τη διαχείριση του ιστορικού Θεάτρου της Αθήνας. Η Μαντάμ Σουσού θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και απόδοση κειμένου της Δήμητρας Παπαδοπούλου σε μια υπερπαραγωγή γεμάτη γέλιο, συγκίνηση, νοσταλγία, σάτιρα και πολλή μουσική! Μάλιστα για πρώτη φορά οι συντελεστές τραγούδησαν το ομώνυμο τραγούδι της παράστασης.

Το zougla.gr βρέθηκε στο φουαγιέ του Παλλάς και μίλησε με τη Δήμητα Παπαδοπούλου, τον Άλκη Κούρκουλο, τον Κώστα Κόκλα, τον Γιώργο Ψυχογιό και τον Μελέτη Γεωργιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η  Δήμητρα Παπαδοπούλου, που επιστρέφει στη σκηνή μετά από καιρό αποχής για να δώσει σάρκα και οστά στη διάσημη μεγαλομανή ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά που λατρεύτηκε από πολλές γενιές Ελλήνων αναφέρει: «Με συγκινεί στη Μαντάμ Σουσού ότι δεν αντέχει την πραγματικότητα της, αυτό που ζει της τη δίνει και φτιάχνει μια άλλη πραγματικότητα και πάει να τη ζήσει και της έρχεται βέβαια στο κεφάλι γιατί είναι μια κατασκευή στον αέρα, χάρτινη… με συγκινεί αυτή η τύπισσα γιατί την έχω δει πολλές φορές γύρω μου»

Ο Άλκης Κούρκουλος που υποδύεται τον Μηνά Καντακουζηνό μεταξύ άλλων επισημαίνει:«Είναι ένα έργο διαχρονικό με αρχετυπικούς χαρακτήρες και έχουνε μεγαλώσει γενιές με αυτούς τους χαρακτήρες…Ο Μηνάς Καντακουζηνός είναι ένας Survivοr της ζωής, το λαμόγιο τυχωδιόκτης που θα επιβιώσει…

Ο Κώστας Κόκλας που υποδύεται τον Παναγιωτάκη ανέφερε:« Είναι ένας πολύ αγαπημένος χαρακτήρας από τους ωραιότερους ρόλους του ελληνικού δραματολογίου και ένας πολύ αναγνωρίσιμος χαρακτήρας Έλληνα».

Επιπλέον τόνισε: «Μοιράζω τον χρόνο μου σε δύο πολύ ωραίες δουλειές στην τηλεόραση και στο θέατρο με συνεργάτες που θαυμάζω. Νιώθω πολύ τυχερός αυτήν τη χρονιά.

Ο Γιώργος Ψυχογιός που υποδύεται δύο ρόλους στη «Μαντάμ Σουσού» ανέφερε:

«Είμαι ένας από τους γείτονες του Παναγιωτάκη στον Βούθουλα και είμαι ενα μέρος του κόσμου που η Μαντάμ Σουσού δεν αντέχει να βλέπει… Με συγκινεί η ανθρωπιά που φέρουν αυτοί οι χαρακτήρες…»

Ο Μελέτης Γεωργιάδης αναφερόμενος στον ρόλο του είπε:

«Υποδύομαι έναν απατεώνα, τον φίλο του Μηνά Καντακουζηνού που μαζί στείνουν την κομπίνα και εξαπατούν τη Μαντάμ Σουσού…»

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης Τύπου:

Παίζουν αλφαβητικά:
Γιούλη Αγγελή, Περικλής Αλμπάνης, Ηλιάννα Γαϊτάνη, Μελέτης Γεωργιάδης, Γιάννα Ζιάννη, Αναστασία Κελέση, Χρύσα Κλούβα, Φαίη Κοκκινοπούλου, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Λάμπρος Κτεναβός, Ρόζα Κυρίου, Χριστίνα Μαξούρη Τζεφ Μαράουι, Σοφία Μιχαήλ, Θάνος Μπίρκος, Κωστής Μπούντας, Λίνα Πρίντζου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Γιώργος Ψυχογιός

Συμμετέχει ζωντανή ορχήστρα – Τραγούδι: Χριστίνα Μαξούρη

Απόδοση κειμένου: Δήμητρα Παπαδοπούλου

Σκηνοθεσία- Δραματολογική Επεξεργασία: Γιάννης Κακλέας

Σκηνικά: Μανώλης Παντελιδάκης

Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη

Μουσική: Μαρίζα Ρίζου

Kινησιολογική Επιμέλεια: Κυριάκος Κοσμίδης

Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ

Video Animation: Στάθης Ναυπλιώτης

Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Νουρμάλα Νουρμάλα Ήστυ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης