Με μια από τις γνωστότερες κωμωδίες του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, τη «Δωδέκατη Νύχτα» θα ανοίξει εκ νέου τις πόρτες του το Θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή στην Ακρόπολη τον χειμώνα.

Ο Μιχάλης Καλαμπόκης με ένα δεκαμελή θίασο και με μια δυνατή ομάδα συντελεστών θα υποδεχτεί το κοινό του ανακαινισμένου θεάτρου έξω από το μετρό της Ακρόπολης με μια μεγάλη παραγωγή, μια ξεκαρδιστική κωμωδία που υπόσχεται πολλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια μασκαράτα, ένα καρναβάλι για τον έρωτα και τη φάρσα. Ένα τσίρκο μιας άλλης εποχής που υπογραμμίζει την τρέλα των παρεξηγήσεων. Γρήγορο χιούμορ, επηρεασμένο από το βωβό κινηματογράφο και τα καρτούν, με αισθητική ροκ, τόσο στο σκηνικό χώρο όσο και στη μουσική, στα κοστούμια, το μακιγιάζ και τις κομμώσεις. Ένα πάντρεμα αναγέννησης και ροκ που στο τέλος παρουσιάζονται επί σκηνής τρία διαφορετικά φινάλε, στο γνωστό μοτίβο των κωμωδιών που ανεβάζει ο θίασος.

Το θέατρο της Αθηναϊκής Σκηνής θα μετατραπεί σε τσίρκο με ρόδες λούνα πάρκ, λαμπιόνια, φώτα πανηγυριού και μουσική. Ο Μιχάλης Καλαμπόκης πέρα από την υπογραφή της σκηνοθεσίας θα εμφανιστεί και στον ρόλο του τρελού Φέστε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι η «Δωδέκατη Νύχτα» διέκοψε τις προγραμματισμένες παραστάσεις της αμέσως μετά την πρεμιέρα της την Άνοιξη λόγω των μέτρων που ελήφθησαν από το κράτος και ανέστειλε την επίσης προγραμματισμένη καλοκαιρινή περιοδεία της. Η Αθηναϊκή Σκηνή πέραν της απόφασης να επαναλειτουργήσει παρουσιάζοντας τη Σαιξπηρική κωμωδία, προγραμματίζει και νέες καινοτόμες δράσεις και συνεργασίες. Αναμένουμε.

Θέατρο «Αθηναϊκή Σκηνή»

Αθ. Διάκου και Τζιραίων 13 (έξω από το μετρό Ακρόπολης)

Πληροφορίες- κρατήσεις: 2109222300

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης