Ο Γιάννης Χουβαρδάς ανεβάζει από τις 25 Ιανουαρίου έως τις 22 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής τον «Γιον Γκάμπριελ Μπόρκμαν», τον τρίτο Ίψεν της 45χρονης πορείας του. Η παράσταση παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής στον «ιδανικό», όπως τον χαρακτηρίζει για το έργο, χώρο του Μεγάρου, στο Υποσκήνιο Β΄ της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη.

Τη νέα μετάφραση της παράστασης υπογράφει η Έρι Κύργια, τα σκηνικά είναι της Εύας Μανιδάκη, κοστούμια της Ιωάννας Τσάμη, μουσική του Θοδωρή Οικονόμου και φωτισμούς του Λευτέρη Παυλόπουλου. H προπώληση άρχισε την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία σπουδαία ομάδα ηθοποιών στο Μέγαρο

Στη συνταρακτική ποιητική δυστοπία που χτίζει ο μεγάλος Νορβηγός, δίνονται ανάμεσα στα μέλη της παλιάς γενιάς αδυσώπητες μάχες ζωής και θανάτου για την κατίσχυση πάνω στο νέο αίμα.

Toυς ρόλους ερμηνεύουν: Νίκος Χατζόπουλος (Γιον Γκάμπριελ Μπόρκμαν), Ρένη Πιττακή (Γκούνχιλντ Μπόρκμαν), Λυδία Φωτοπούλου (Έλλα Ρεντχάιμ), Ιερώνυμος Καλετσάνος (Βίλχελμ Φόλνταλ), Θεοδώρα Τζήμου (Φάννυ Ουίλτον), Κωνσταντίνος Πλεμμένος (Έρχαρτ Μπόρκμαν), Σοφία Κόκκαλη (Φρίντα Φόλνταλ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τιμές εισιτηρίων: 14 ευρώ (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι), 20 ευρώ (γενική είσοδος)

Χένρικ Ίψεν: Γιον Γκάμπριελ Μπόρκμαν

Σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά / 25 Ιανουαρίου έως 22 Μαρτίου 2020

Υποσκήνιο Β΄ Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη | 21:00 / Έναρξη προπώλησης | Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 / Μέγαρο Μουσικής

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης