Για τις ανάγκες της παράστασης «Το Μαύρο Κουτί» του Γιώργου Ηλιόπουλου που θα ανέβει τη χειμερινή περίοδο 2020-2021 στο θέατρο Αργώ, σε σκηνοθεσία Ευθύμη Μπαλαγιάννη, η καλλιτεχνική εταιρεία θεάτρου Θέαση αναζητεί γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, ηλικίας 20-40 ετών.

Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιες που θα επιλεγούν από τον σκηνοθέτη και τους καλλιτεχνικούς συνεργάτες με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μια ολόσωμη και μια κοντινή) μέχρι και την Παρασκευή 04/09/2020 ηλεκτρονικά στο email theasi@hotmail.gr με την ένδειξη στο θέμα του email «ΑΚΡΟΑΣΗ- ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ».

Η ενημέρωση των υποψηφίων θα γίνει αποκλειστικά μέσω email, ακόμη και σε περίπτωση αρνητικής απάντησης.

Πληροφορίες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Αργώ, στο οποίο τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας βάσει των υγειονομικών κανόνων που έχουν εκδώσει οι αρμόδιοι φορείς.

– Σε όλη τη διαδικασία της ακρόασης θα τηρηθούν αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα τήρησης αποστάσεων και αποφυγής συγχρωτισμού.

– Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί με προγραμματισμένα ραντεβού ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία των υποψηφίων.

– Οι υποψήφιοι που θα κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να φέρουν μαζί τους μάσκα προστασίας προσώπου.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης