Για την ενίσχυση του οργανισμού «Τα παιδιά σώζουν ζωές» (Kids Save Lives) θα διατεθούν όλα τα έσοδα της παράστασης «Το Παν» που δημιουργήθηκε από την εθελοντική θεατρική ομάδα «Κύκλος Ζωής» του Κοινωνικού Συλλόγου «Δέντρο Ζωής» και η οποία ανεβαίνει το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου στο Βασιλικό Θέατρο.

Το έργο «Το Παν» έγραψαν και σκηνοθέτησαν εθελοντές-ερασιτέχνες καλλιτέχνες της ομάδας, από 15 έως 75 ετών. Πρόκειται για μια ιστορία εμπνευσμένη από παραμύθια, γεμάτη μεταφορές, παραλληλισμούς και αναφορές σε θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη κοινωνία, καθώς περιγράφει την προσπάθεια του Απάνθρωπου, να κατακτήσει τα… πάντα, καταστρέφοντας τελικά στο διάβα του τα… πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ερασιτεχνική εθελοντική θεατρική ομάδα «Κύκλος Ζωής», κλείνει φέτος 10 χρόνια ζωής -ξεκίνησε από τον τότε Σύλλογο Γονέων στο «Σχολείο της Φύσης»- και μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει διαθέσει το σύνολο των εσόδων από τις παραστάσεις σε ιδρύματα, συλλόγους και φιλανθρωπικούς οργανισμούς, όπως το Παιδικό χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, Το σπίτι της Μαρίας (Ξενώνας προστασίας άγαμων μμητέρων), η Λάμψη (Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών (Περιφερειακή Ένωση Κεντρικής Μακεδονίας), η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης» (Στήριξη ατόμων με αναπηρία), αλλά και οικογένειες σε ανάγκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το 2012 έχει ανεβάσει τις παραστάσεις «Μένουμε πάντα παιδιά», «Κύκλος Ζωής», «Τράβα μπρος», «13», «Σ’ αγαπώ», «The circle of life in concert”», «ΒΙΑ ΖΩ» και «Το Παν», που ανέβηκε για πρώτη φορά το 2019.

Παραστάσεις: Σάββατο 28 Μαΐου 18:00 και 21:00 και Κυριακή́ 29 Μαΐου 2022 στις 18:00

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης