Με ένα δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχτηκαν την Κυριακή (30/10/16) μικροί και μεγάλοι φίλοι του θεάτρου την Ξένια Καλογεροπούλου, μόλις μπήκε στο «Αριστοτέλειον». Η γνωστή και πολύ αγαπημένη συγγραφέας επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει, μαζί με το κοινό, το έργο της «Το Σκλαβί» που παρουσιάζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία, κάθε Κυριακή στις 11 το πρωί.

Το «Αριστοτέλειον» ήταν κατάμεστο από κόσμο που ενθουσιάστηκε με το συγκλονιστικό κείμενο το οποίο συγκινεί, διασκεδάζει και αφήνει τη φαντασία των παιδιών ελεύθερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος της παράστασης, τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Δημήτρης Αδάμης, τα παιδιά συζήτησαν για αρκετή ώρα με την Ξένια Καλογεροπούλου και φωτογραφήθηκαν μαζί της. Η ίδια απόλαυσε τις ερωτήσεις των παιδιών και συγκινήθηκε από τη θερμή υποδοχή που της επιφύλαξαν.



Συντελεστές παράστασης:

Κείμενο: Ξένια Καλογεροπούλου
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης
Σκηνικά: Νίκος Δεντάκης
Κοστούμια: Βέρα Αναστασάκου
Φωτισμοί: Τρύφων Κεχαγιάς
Βοηθός σκηνοθέτη: Αλεξάνδρα Κασιούμη
Πρωτότυπη μουσική: Νίκος Κυπουργός
Στίχοι τραγουδιών: Λίνα Νικολακοπουλου

Παίζουν οι ηθοποιοί: Δήμητρα Αντωνακούδη, Ντέπη Ασληχανίδου, Νόνικα Μαλκουτζή, Ανδρέας Μαυρίδης, Έλιο Φοίβος Μπέικο, Έφη Σισμανίδου, Νίκος Τσολερίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες:

Θέατρο Αριστοτέλειον: Εθνικής Αμύνης 2, τηλέφωνο ταμείου 2310 262051. Κρατήσεις για σχολεία, στο 2310 250 303.



Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 11.

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά (με διάλλειμα 10 λεπτών)

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10 ευρώ, ανέργων – πολυτέκνων – φοιτητικό 6 ευρώ, οικογενειακό 3 ατόμων 20 ευρώ, οικογενειακό 4 ατόμων 25 ευρώ, ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια.

Προπώληση: Στο ταμείο του θεάτρου και ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης