Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς έχει μια επιτυχημένη πορεία στο θέατρο με σημαντικές συνεργασίες. Ο ταλαντούχος ηθοποιός εφέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Art» της Γιασμίνα Ρεζά, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, η οποία ξεκίνησε καλοκαιρινή περιοδεία και απόψε παρουσιάζεται στο Κηποθέατρο Παπάγου, ενώ την Κυριακή 26 Ιουλίου στο Ρέθυμνο στο θέατρο «Ερωφίλη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του ως Κλεομένης Ψαθάς στο σίριαλ «Άγριες Μέλισσες».

O αξιόλογος ηθοποιός εξομολογήθηκε στο zougla.gr πως οι φίλοι του είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του και με ψυχραιμία και αισιοδοξία σκέφτεται τα επόμενα βήματά του, ενώ αποκάλυψε τι ονειρεύεται για την καλλιτεχνική του διαδρομή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλήστε μας για τον ήρωα που υποδύεστε και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Ο Μαρκ, αν και αγαπάει βαθιά τους δύο φίλους του, αντιδρά με έναν υπεροπτικό τρόπο. Λες και μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει μέσα στη φιλία. Θέλει να έχει τους φίλους του υπό την… κηδεμονία του! Παρόλο που  είναι ο ρεαλιστής της παρέας, καταλήγει να γίνεται κυνικός και αγενής.

Ποια είναι η εμπειρία σας από τη συνεργασία με τους συμπρωταγωνιστές σας Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και Θανάση Τσαλταμπάση;

Υπέροχη!! Είναι σπουδαία πλάσματα και οι δυο τους. Πέρα από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο και την εμπειρία τους. Είμαι τυχερός!

Tι δυσκολίες συναντήσατε στο χτίσιμο του ρόλου σας;

Κάθε ρόλος έχει τη διαδρομή του για να τον πλησιάσεις και να τον ερμηνεύσεις. Τον Μαρκ, με την καθοδήγηση του Σταμάτη, τον απόλαυσα πολύ. Δεν συνάντησα αυτό που λέμε δυσκολία, αλλά σίγουρα δούλεψα πολύ, κυρίως πάνω στο δικό του ιδιόμορφο χιούμορ.

Οι φίλοι στη ζωή σας είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο;

Πολύ σημαντικό. Είχα την τύχη και την ευλογία να συναντήσω πολύ καλούς φίλους στην εφηβεία μου, να μεγαλώσω μαζί τους και να χτίσουμε μαζί μια σχέση που μας ακολουθεί ακόμα και τώρα σε πάρα πολλές στιγμές της ζωής μας! Χρωστάω πολλά στους φίλους μου! Πάρα πολλά!

Πείτε μας λίγα λόγια για την τηλεοπτική σας συμμετοχή στις «Άγριες Μέλισσες»  και την εμπειρία σας από αυτήν τη συνεργασία.

Όταν συμμετέχεις σε μία μεγάλη επιτυχία, που οφείλεται σε πολλές παραμέτρους, από το σενάριο, τη σκηνοθεσία, τους συντελεστές, τους συναδέλφους, την παραγωγή κ.λπ., είναι μεγάλη η απόλαυση και η χαρά. Ένιωσα πολύ δημιουργικός με τον ρόλο του Κλεομένη!

Πώς θα περιγράφατε τον εαυτό σας με λίγες λέξεις;

Άκρως συναισθηματικός. Με τα καλά και τα κακά του.

Σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν εσείς επηρεάζεστε αρνητικά ή προσεγγίζετε τη ζωή με αισιοδοξία;

Προσπαθώ να ακολουθώ κάθε φορά τη διάθεσή μου και να είμαι συνεπής με τα συναισθήματά μου. Υπάρχουν στιγμές που με παίρνουν από κάτω και στιγμές που με ψυχραιμία και αισιοδοξία σκέφτομαι τα επόμενα βήματά μου.

Πώς βιώσατε την εποχή του εγκλεισμού λόγω κορωνοϊού;

Προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, πρόσεξα πολύ, φρόντισα τον εαυτό μου, τους δικούς μου και τους γύρω μου και προσπάθησα να αξιοποιήσω όσο καλύτερα μπορούσα την περίοδο του εγκλεισμού στο σπίτι με τα παιδιά και τη γυναίκα μου.

Tι είναι ευτυχία για εσάς;

Στιγμές. Με τα παιδιά  μου, την οικογένειά μου, του φίλους μου. Όμορφες στιγμές στη δουλειά μου. Ένα ωραίο γεύμα, ένα τσίπουρο με αγαπημένους φίλους στην παραλία της Καλαμάτας.

Τι ονειρεύεστε για την καλλιτεχνική σας διαδρομή;

Δημιουργικές συναντήσεις και όμορφες συνεργασίες. Σε δημιουργίες που να προσφέρουν στους θεατές τροφή για σκέψη και συναίσθημα.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Να είμαι παρών σε καλές δουλειές.

 Φωτογραφίες: Γιώργος Καβαλλιεράκης

Διαβάστε επίσης: «Art» με τους Χατζηπαναγιώτη, Τσαλταμπάση, Κουρλαμπά σε καλοκαιρινή περιοδεία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης