Χρυσοχοΐδης: «Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει επίδειξη φτήνιας πολιτικής και ψεύτικης ευαισθησίας»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019, 14:04
Χρυσοχοΐδης: «Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει επίδειξη φτήνιας πολιτικής και ψεύτικης ευαισθησίας»

Να λήξει το συμβάν με τους νεαρούς θεατές της ταινίας Joker, επιδίωξε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο ίδιος προέβη σε δηλώσεις νωρίτερα για το περιστατικό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Η Αστυνομία είναι χρεωμένη, δυστυχώς, με αρκετά πάρεργα, εκτός πλαισίου ουσιαστικά της αποστολής της. Από την άλλη, είναι αυτονόητη η υποχρέωση της να ανταποκρίνεται στις καταγγελίες, πολλές εκ των οποίων μπορεί στη συνέχεια να αποδειχθεί ότι έγιναν για ήσσονος σημασίας λόγους, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα στα όρια της φαιδρότητας.

Δήλωσα ήδη ότι σήμερα θα πάω με τον 15χρονο γιο μου να δω την ταινία Τζόκερ».

Στη συνέχεια άσκησε κριτική και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι: «Τα παραπάνω είναι αυτονόητα για κάθε λογικό πολίτη και προφανώς θα έπρεπε να είναι και για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Τσίπρα.

Υ.Γ.: Ο Α. Τσίπρας επέλεξε, για άλλη μια φορά, να κάνει επίδειξη φτήνιας πολιτικής και ψεύτικης ευαισθησίας. Ξεσκεπάζεται η ψεύτικη η ευαισθησία από τα ίδια του τα τελευταία λόγια, μιας και μόνο ο δικός μου στιγματισμός τον ενδιαφέρει. Είναι φτηνό, ενδεικτικό της αισθητικής και πολιτικής του ρηχότητας να συνοδεύει την ανάρτηση με δική μου φωτογραφία μονταρισμένη ως διώκτη του Τζόκερ. Από ότι έχω ακούσει και διαβάσει τη δολοφονία χαρακτήρων, ανάμεσα σε άλλα, καταδικάζει την ταινία. Την είδε και πάλι δεν κατάλαβε ο Α. Τσίπρας».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019, 14:06