«Δεν προκαλεί την παραμικρή έκπληξη η στήριξη που παρείχε ο κ. Μητσοτάκης στον πρώην συνέταιρο της συζύγου του και στενό συνεργάτη του Αντ. Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου, ως προς την εμπλοκή του τελευταίου στη λίστα Λαγκάρντ, κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο STAR και στον κ. Χατζηνικολάου» δήλωσε η Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, κάνοντας λόγο «για απόλυτη πολιτική κάλυψη του Κυρ. Μητσοτάκη στον Σταύρο Παπασταύρου».

«Και μόνο το γεγονός ότι ο σημερινός πρόεδρος της Ν.Δ. χαρακτήρισε την υπόθεση Παπασταύρου απλώς “μια φορολογική εκκρεμότητα” αποδεικνύει περίτρανα ότι η κυβέρνηση Σαμαρά, στην οποία ο κ. Μητσοτάκης διετέλεσε πρώτος τη τάξει υπουργός, δεν είχε την παραμικρή βούληση να διαλευκάνει τις υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής, είτε πρόκειται για τη λίστα Λαγκάρντ, είτε για τη λίστα Μπόργιανς» πρόσθεση η κ. Χρυσοβελώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και κατέληξε: «Όμως, προκαλεί βάναυσα τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών η απίστευτη δήλωση του κ. Μητσοτάκη ότι “ο Παπασταύρου, ως προς τον πολιτικό του ρόλο, βοήθησε τη χώρα”! Αποκαλύπτει ότι ο κ. Μητσοτάκης εξοφλά ένα – ένα τα ανεξόφλητα γραμμάτια προς τον κ. Σαμαρά. Και προφανώς υπάρχουν πολλά ακόμη να εξοφλήσει».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης