Για χωροταξικά «εγκλήματα» στη Μάνδρα έκανε λόγο ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στην ΕΡΤ. «Ο κεντρικός δρόμος της Μάνδρας, μέσα στην αστική περιοχή, είναι το κεντρικό ρέμα. Το κεντρικό ρέμα γίνεται δρόμος. Είναι ο κεντρικός δρόμος αυτός που πλημμυρίζει κάθε φορά» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Έχουν εκδοθεί 32.000 κάρτες στους συμπολίτες μας με αναπηρία και έχουν εκδοθεί 175.000 κάρτες σε ανέργους που μετακινούνται δωρεάν. Αυτό δεν υπήρχε ποτέ και όταν εφαρμόσαμε το καλοκαίρι του 2015 να μετακινούνται δωρεάν οι άνεργοι, δεχθήκαμε κριτική» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις πρόσφατες πλημμύρες τονίζοντας πως οι πολίτες δικαίως είναι αγανακτισμένοι από τις συνεχείς πλημμύρες και οι ευθύνες είναι εντοπισμένες, ενώ πρόσθεσε πως «στη Μάνδρα έχουν γίνει χωροταξικά ”εγκλήματα”».

«Αν θέλετε να σας φέρω αεροφωτογραφίες. Τις έχουμε δείξει στο αναπτυξιακό συνέδριο που έγινε για την περιοχή. Δείχνουν πως χάνεται το ρέμα και πότε, στη δεκαετία του 1960, του 1970 και του 1980. Πως ο κεντρικός δρόμος της Μάνδρας, μέσα στην αστική περιοχή, είναι το κεντρικό ρέμα. Το κεντρικό ρέμα γίνεται δρόμος. Είναι ο κεντρικός δρόμος αυτός που πλημμυρίζει κάθε φορά» είπε.

Για το θέμα που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί σαφείς και πειστικές απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» για τη σχέση του με τον Κωνσταντίνο Φρουζή, ο κ. Σπίρτζης τόνισε πως είναι πάγια η τακτική του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ να μη δίνουν σαφείς απαντήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με το κλείσιμο της αξιολόγησης, που τυπικά γίνεται τον Αύγουστο, έχουν αρχίσει να ανοίγουν πάρα πολλά θέματα που είχαν να κάνουν με την κοινωνική πολιτική» και εκεί θα πέσει το βάρος της κυβέρνησης, επεσήμανε.

Διαβάστε επίσης: Ποιος φταίει για τους νεκρούς της Μάνδρας Αττικής;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης