«Στις 26 Μαΐου κάνουμε το πρώτο βήμα, ενώνουμε δυνάμεις και κοιτάμε μπροστά, για την προοδευτική ανατροπή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και είμαι σίγουρος ότι με την στήριξή σας θα τα καταφέρουμε». 

 Τα παραπάνω τονίζει στην ανοιχτή επιστολή-κάλεσμα προς τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, με την οποία ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία, ο Χρήστος Γιαννούλης, επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία, του Κινήματος Ιδεών και Δράσης «Πράττω» και των «Σοσιαλιστών για την Πρόοδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γιαννούλης αναφέρει ότι τέσσερις μήνες τώρα, δίνει «μία μεγάλη μάχη, απέναντι σε ισχυρά συμφέροντα και εξαρτήσεις. Απέναντι σε ένα σύστημα σχεδόν 20 χρόνων, που θεωρεί δική του υπόθεση, υπόθεση της συντηρητικής παράταξης, τη διοίκηση της δεύτερης μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας».

 «Τέσσερις μήνες τώρα, δεχόμαστε τον πόλεμο από αυτό το βαθιά ριζωμένο σύστημα, γιατί σε εμάς είδε για πρώτη φορά την απειλή» τονίζει και προσθέτει: «Διαστρέβλωσαν τα λόγια μας. Μας απείλησαν. Έστησαν κακοστημένες παραστάσεις στα όρια της φάρσας. Κρύφτηκαν, ως φοβικοί από το διάλογο, για να μην απαντήσουν για την αδράνειά τους. Για να μην λογοδοτήσουν, για όσα καταγγέλλονται εναντίον τους επισήμως, για απευθείας αναθέσεις, με γνωστά συστήματα, που οδηγήθηκαν στο παρελθόν στη δικαιοσύνη. Και τις τελευταίες ημέρες παίζουν τα ρέστα τους, έχοντας εξαπολύσει τα τρολ τους στο διαδίκτυο, για να θολώσουν τα μηνύματά μας».

Για τα μηνύματα που λαμβάνει, σχολιάζει ότι οι δημοκρατικοί πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας ζητούν να έρθει η προοδευτική αλλαγή και στην Κεντρική Μακεδονία, και προσθέτει: «Στις 26 Μαΐου κάνουμε το πρώτο βήμα, ενώνουμε δυνάμεις και κοιτάμε μπροστά, για την προοδευτική ανατροπή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και είμαι σίγουρος ότι με την στήριξή σας θα τα καταφέρουμε».
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης