Ο εκβιασμός και όχι ο χρηματισμός ήταν ο στόχος της προσέγγισης του κ. Αποστολόπουλου στον κ. Χαϊκάλη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο βουλευτής στην κατάθεσή του.

Στην κατάθεσή του, ο κ. Χαϊκάλης κάνει λόγο για ένα μυστηριώδες ζευγάρι που παρακολουθούσε τη συνάντησή του με τον κ. Αποστολόπουλο, κάτι που τον φόβισε και τον οδήγησε στο συμπέρασμα ότι θα υπάρξει κυριακάτικο δημοσίευμα που θα τον εξέθετε, ενώ πίστεψε ότι επρόκειτο για απόπειρα εκβιασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στη διάρκεια της συνάντησής μου, με τον κ. Αποστολόπουλο οι συνεργάτες του κ. Καμμένου, που μαγνητοσκοπούσαν τη συνάντηση, είδαν ένα ζευγάρι να κάθεται σε διπλανό τραπέζι και καταλάβαμε ότι ήταν άνθρωποι του συνομιλητή μου που κατέγραφαν κι αυτοί τη συνάντηση. Έπειτα οι συνεργάτες του κ. Καμμένου με ενημέρωσαν ότι οι ίδιοι άνθρωποι είχαν βάλει jammer (αδρανοποιητή σήματος κινητών) στο σημείο», αναφέρει στην κατάθεσή του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Έτσι κατάλαβα ότι ο κ. Αποστολόπουλος δεν ήθελε να με δωροδοκήσει αλλά να με εκβιάσει, εμένα και τους ΑΝΕΛ, σαν αργυρώνητο προκειμένου να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κ. Δήμα. Κι αφού δεν ήλθε στο ραντεβού και δεν μου έδωσε προσημειωμένα χαρτονομίσματα ήμουν σίγουρος. Είχαμε φοβηθεί με τον κ. Καμμένο ότι το προϊόν της μαγνητοσκόπησης στο ραντεβού στο ξενοδοχείο από εκείνο το ζευγάρι θα παρουσιαζόταν σε κάποια κυριακάτικη εφημερίδα. Γι αυτό και σπεύσαμε κι εμείς να παρουσιάσουμε την υπόθεση» σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο κ. Χαϊκάλης.

Για να διαβάσετε όλη την κατάθεση πατήστε εδώ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Τι αναφέρει στην κατάθεσή του ο Γιώργος Αποστολόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης