Ενώπιον των μελών της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής εμφανίστηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις οικονομικές συναλλαγές που ομολόγησε πως είχε με τον φερόμενο ως μεσάζοντα στην υπόθεση απόπειρας χρηματισμού Γ. Αποστολόπουλο.

Ο κ. Χαϊκάλης φέρεται να υποστήριξε ότι είχε δανείσει στον Γιώργο Αποστολόπουλο 5.000 ευρώ, προκειμένου ο κ. Αποστολόπουλος να κάνει χρηματιστηριακή συναλλαγή, κι όχι για λογαριασμό του ίδιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Χαϊκάλης κλήθηκε στην επιτροπή μετά από αίτημα της βουλευτή Φωτεινής Πιπιλή, για να διευκρινίσει από ποια δραστηριότητα έπαιρνε πίσω από τον Γιώργο Αποστολόπουλο χρήματα.

Ερώτημα πλέον της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι για ποιο λόγο επεστράφησαν χρήματα στον βουλευτή από τον κ. Αποστολόπουλο. «Ήταν χρήματα από δάνειο με τόκους ή από επένδυση σε χρηματιστήριο του εξωτερικού, μέσω παρένθετου προσώπου»; Και αυτό το ερώτημα τίθεται με δεδομένη τη ρητή απαγόρευση (ν. 3213/2003) στους εν ενεργεία βουλευτές να κάνουν χρηματιστηριακές συναλλαγές.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι αναφέρει στην κατάθεσή του ο Γιώργος Αποστολόπουλος, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014, 13:01

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης