Σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «επιχείρηση φίμωσης των πολιτικών του αντιπάλων, για λάσπη και τακτική παραπληροφόρησης». Η Σοφία Βούλτεψη εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτική για τις καταγγελίες του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγασάκη περί διαπλοκής της κυβέρνησης με επιχειρηματίες, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες.

«Οι πρακτικές αυτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης δικαίωσαν την πρακτική του υπουργού Διαφώτισης και του Γ΄ Ράϊχ, Γκέμπελς. Ετέθη από την αρχή το θέμα της σκανδαλολογίας και το ενδιαφέρον του κόσμου έφυγε από την ουσία της συζήτησης» επεσήμανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ζητήθηκαν ονόματα αλλά μέχρι σήμερα τίποτα δεν πληροφορηθήκαμε. Ούτε πρόκειται να δοθούν. Όλη αυτή η ιστορία έγινε για να αποφύγει η αξιωματική αντιπολίτευση να παρουσιάσει συγκεκριμένο πρόγραμμα για το τι θα κάνει με τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, το χρέος, τους μετανάστες. Να απαντήσει αν θέλει να φύγουμε ή να μείνουμε στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ» πρόσθεσε.

«Η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι σκοπός του είναι η στοχοποίηση και η επιλεκτική φίμωση συναδέλφων του. Αυτό όμως είναι φασισμός. Ας μας πει λοιπόν ποιο θα είναι το επόμενο του βήμα. Τα στρατόπεδα για τους αντιφρονούντες και τα λαϊκά δικαστήρια;» συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης