Την άποψη ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας «έχει κρυφή ατζέντα που αποκαλύφθηκε στη ΔΕΘ» διατυπώνει η κυβερνητικός εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ο κ. Τσίπρας για παράδειγμα, δεν αναφέρθηκε καθόλου στους ενστόλους, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας που υποτίθεται ότι τόσο πολύ κόπτεται για αυτούς. Δεν είπε ούτε μια κουβέντα. Για τους αγρότες που έκανε τόσο μεγάλη φασαρία με τις κυρώσεις στη Ρωσία, δεν είπε επίσης ούτε μία λέξη. Για τα ακίνητα και τον νόμο που θα αντικαταστήσει τον ΕΝΦΙΑ ήταν εντελώς ασαφής σε σημείο που οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι να λένε ότι θα είναι παράδεισος ο ΕΝΦΙΑ σε σχέση με την κόλαση που του επιφυλάσσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ερώτημα είναι: θα πληρώνει κανείς φόρο; Ή το αφήνει να εννοηθεί ή έχει κρυφή ατζέντα. Ο κ. Τσίπρας για τα θέματα της Εκκλησίας δεν λέει ξεκάθαρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προκρίνει τον χωρισμό της Εκκλησίας από το κράτος για να το ακούσουν οι ιερείς και οι πιστοί. Λέει ότι θα εξορθολογήσει τη σχέση. Άρα και εδώ υπάρχει κρυφή ατζέντα» τονίζει η κα Βούλτεψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι ο κ. Τσίπρας στη ΔΕΘ «προέβη σε ακατάσχετη παροχολογία, υποσχόμενος τα πάντα στους πάντες και ξέρετε ότι όταν υπόσχεσαι τα πάντα στους πάντες, ουσιαστικά δεν υπόσχεσαι τίποτε. Δηλαδή, συμπεριφέρεσαι με τρόπο κατά τον οποίο εύκολα μπορεί να πει κανείς ότι θέλεις να εξαπατήσεις την κοινή γνώμη και τον ελληνικό λαό».

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης