Βούλτεψη: Πιο μπερδεμένος από ποτέ ο Τσίπρας

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014, 14:16
Βούλτεψη: Πιο μπερδεμένος από ποτέ ο Τσίπρας
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή την ομιλία του κ. Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε:

«Πανικόβλητος μπροστά στην αναταραχή που προκάλεσε με τις εμπρηστικές του δηλώσεις, ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε σήμερα όλα όσα τρομάζουν τις αγορές: την πολιτική αστάθεια και την επιστροφή στο χάος των ελλειμμάτων.

»Έκρυψε τις εσωκομματικές του αντιφάσεις σχετικά με το αν προτίθενται να προβούν σε μονομερείς ενέργειες για το χρέος. Μπέρδεψε τη βιωσιμότητα του χρέους με τις μονομερείς ενέργειες που εξαγγέλλει και δυναμιτίζουν την οικονομία της Ελλάδας και τη θέση της στην Ευρώπη. Υποδύθηκε τον… θηριοδαμαστή των αγορών, που στελέχη του αποκαλούν "μαντρόσκυλο του συστήματος". Έστειλε πάλι μήνυμα εκλογών και κατάργησης των εφαρμοστικών νόμων. Μίλησε για την αγωνία του για την πόλη Κομπάνι, ξεχνώντας ότι οι υπερασπιστές του Κομπάνι βοηθούνται από δυνάμεις χωρών-μελών του ΝΑΤΟ, του οποίου εύχεται τη διάλυση.

»Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται πιο μπερδεμένος και πιο αντιφατικός από ποτέ. Χθες, η εσωκομματική του αντιπολίτευση τον προειδοποίησε ότι οι αγορές θα είναι ανελέητες απέναντί του. Δεν πρόκειται απλώς για τρικυμία σε ποτήρι. Πρόκειται για τρικυμία εν κρανίω. Τη σύγχυση και τον "μεγαλοπαραγοντισμό", στον οποίο ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε, κινδυνεύει να τα πληρώσει πια η χώρα».

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: «Η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του λαού»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014, 15:59