Αισιόδοξη για το αποτέλεσμα της σημερινής συνεδρίασης του Eurogroup εμφανίστηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

«Περιμένουμε να υπάρξει μια πρόοδος, με βάση αυτά που έχει αναφέρει, ήδη, το Eurogroup, το οποίο κάλεσε για γρήγορη ολοκλήρωση της συμφωνίας αξιολόγησης, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στον Δεκέμβριο» δήλωσε η κα Βούλτεψη μιλώντας στον Real Fm.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ανέφερε πως «ο ίδιος ο κ. Μοσκοβισί είπε ότι θέλουμε να κατευθυνθούμε στην έξοδο της Ελλάδας από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Επομένως, είναι κοινή πεποίθηση ότι η χώρα πρέπει να μπει στην επόμενη μέρα, αυτό το λένε οι εταίροι μας, το λένε πολλές φορές. Αναζητείται αυτή η λύση, να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, να γίνει και η συζήτηση για συμφωνία εξόδου».

Ερωτηθείσα σχετικά με την ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε: «Εγώ ως αστείο είπα του Αϊ-Γιαννιού. Με ρωτούσαν επίμονα. Το είπα και στη συνέντευξη στη Realnews. Δεν έχω κάτι τέτοιο, αλλά το κρίσιμο είναι να μην πάμε πίσω τη χώρα».

Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Δεν μπορούμε τώρα υποσχόμενοι τα πάντα στους πάντες, λέγοντας ό,τι μας κατεβαίνει στο κεφάλι μας, να παραπλανούμε τον λαό, να λέμε ότι, όταν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα του λύσει όλα τα προβλήματα. Θα πάει στον τοίχο, θα δει ότι δεν κόβονται χρήματα και θα πάει στο μνημόνιο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης