«Ο πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί και δεν θα πάρει πίσω τις δεσμεύσεις του» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας δημοσιεύματα για ενστάσεις της τρόικας όσον αφορά σε συγκεκριμένα μέτρα.

«Τι σας ενδιαφέρει αν έχει συμφωνήσει η τρόικα, ο πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί. Ό,τι έχει πει ο πρωθυπουργός θα γίνει, ο Σαμαράς δεσμεύεται και δεν θα πάρει πίσω τις δεσμεύσεις του… Η χώρα θα σταθεί στα πόδια της, θα έχουμε πλεονάσματα, δεν θα έχουμε ελλείμματα. Είμαστε σε διαρκή διαπραγμάτευση με την τρόικα» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στις δηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης Γεράσιμου Γιακουμάτου για εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών και των εισφορών προς τα ασφαλιστικά Ταμεία σε τουλάχιστον 72 δόσεις, η κα Βούλτεψη τόνισε ότι «αυτήν τη στιγμή δεν είμαστε έτοιμοι να πούμε πόσες θα είναι οι δόσεις για τα ληξιπρόθεσμα».

«Αν κάποιος θέλει να κηρύξει την επανάσταση, πρέπει να βρει και λεφτά. Το να κάνουμε λεονταρισμούς δεν έχει αποδώσει και δεν έχει αποδώσει σε εκείνον που χρωστάει, δίνει υποσχέσεις χωρίς να μας πει πού θα βρει τα λεφτά» πρόσθεσε αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, η κυβερνητική εκπρόσωπος εμφανίστηκε αισιόδοξη για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Bουλή, δηλώνοντας: «Στο τέλος της ημέρας θα βρεθούν 180 βουλευτές για να μην πάει η χώρα σε περιπέτεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης