Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για διγλωσσία.

«Υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού και ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Βούλτεψη, υπογραμμίζοντας ότι οι φοροελαφρύνσεις αποτελούν μέρος του σχεδιασμού της κυβέρνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν κυβερνάς έχεις μπροστά σου προϋπολογισμό. Όταν δεν κυβερνάς φαντασιώνεσαι όποιον προϋπολογισμό θέλεις. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση. Η αντιπολίτευση δεν έχει αφήσει κανέναν δυσαρεστημένο. Τα χρήματά μας είναι συγκεκριμένα. Δεν υπάρχει τρόπος να δανειζόμαστε. Αυτό τελείωσε», υπογράμμισε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ η Βούλτεψη

«Ο πρωθυπουργός τα έχει όλα παραπέμψει στο προσχέδιο του προϋπολογισμού. Αυτό το οποίο είμαι σε θέση να πω είναι ότι ο οδικός χάρτης, τον οποίο έχει χαράξει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση, έχει διάφορους σταθμούς. Και έχω πει από την αρχή ότι ένας από τους σταθμούς αυτούς είναι και οι φοροελαφρύνσεις, προκειμένου να ενισχυθεί η οικονομία μας και να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη», προσέθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Αναφερόμενη στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε και με τους βιομηχάνους και με τη ΓΣΕΕ και με την ΑΔΕΔΥ και με τον ΣΕΤΕ, με όλους, και βγήκε και είπε ότι με όλους έχει συμφωνήσει. Πώς γίνεται αυτό; Με συγχωρείτε, αλλά πώς γίνεται να συμφωνείς και με τους βιομηχάνους και με τη ΓΣΕΕ και με την ΑΔΕΔΥ; Κάποιον λάκκο έχει η φάβα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σοφία Βούλτεψη μίλησε επίσης για διγλωσσία, λέγοντας πως «άλλα λέει στο εξωτερικό και άλλα στο εσωτερικό. Στο εξωτερικό λέει, όπως είπε και στο CΝBC ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί απειλή για την Ευρώπη και στο εσωτερικό λέει ότι θα τα τινάξει όλα στον αέρα, αν πιεστεί. Άρα, λοιπόν, υπάρχει μια διγλωσσία, υπάρχει δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού και ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Σύμφωνα με την κ. Βούλτεψη «για να υπάρξει ρεαλιστική στροφή του κ. Τσίπρα, πρέπει να βγει δημοσίως και να αποκηρύξει τις πολιτικές αποφάσεις του κόμματος, με κορυφαία και τελευταία τη Διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, όπου λέει ξεκάθαρα “έξω από το ΝΑΤΟ”, “έξω από τη Συμφωνία Σένγκεν”, “έξω η FRONTEX” που μας φυλάει τα σύνορα».

«Αυτά τα λέει μέσα στις πολιτικές αποφάσεις το κόμμα του. Και προσθέτω σε αυτά που λέει το κόμμα του “όχι Ευρώπη φρούριο”, “να δίνεται ιατροφαρμακευτική ασφάλιση σε όλους, Έλληνες και ξένους, είτε έχουν ασφαλιστικές εισφορές, είτε όχι”, όλα αυτά που σας λέω είναι γραμμένα στις Πολιτικές τους Αποφάσεις», κατέληξε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης