Τη δική της ερμηνεία έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σχετικά με την αρνητική στάση των αγορών, κάνοντας αναφορά στη δήλωση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή, ότι «μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αναγνωρίσει καμία απολύτως δέσμευση της σημερινής κυβέρνησης».

Σημείωσε πως η αντίδραση των αγορών τρόμαξε και την ίδια την Κουμουνδούρου, καθώς την «υποχρέωσε» να αλλάξει τελείως στάση. H κ. Βούλτεψη τόνισε πως η κυβέρνηση έπρεπε να ανοίξει τη συζήτηση για την «επόμενη ημέρα», καθώς το ευρωπαϊκό πρόγραμμα λήγει περί τα τέλη του έτους και απομένει μόνο το πρόγραμμα του ΔΝΤ, που λήγει τον Μάρτιο του 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, απαντώντας στις δηλώσεις Λαφαζάνη περί «ραγιαδισμού», η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ότι: «ραγιάς είναι αυτός που θέλει να έχει πολυτελή διαβίωση και δεν τον νοιάζει που θα πάει η χώρα».

«Στο τέλος της ημέρας, όταν θα υπάρχουν όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα, θα υπάρχουν και οι 180 βουλευτές που θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε να σωθεί η χώρα» συνέχισε.

Επιμέλεια: Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης