Βουλή: Ο Κ. Κατσίκης εξισώνει την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία

Βουλή: Ο Κ. Κατσίκης εξισώνει την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία
Την αντίθεσή του στη δυνατότητα αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνος Κατσίκης κατά τη σχετική του αγόρευση στο βήμα της Βουλής, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο σχεδόν να εξισώσει την ομοφυλοφυλία με την παιδοφιλία.

Ο κ. Κατσίκης στάθηκε ιδιαίτερα επικριτικός εναντίον όσων υιοθετούν τη σχετική ρύθμιση που προωθείται και έκανε λόγο για «λογική παράνοιας» και «σεξουαλικά παρεκτρεπομένους».

«Η επιχειρηματολογία των θιασωτών της ομοφυλοφιλίας, πως η αγάπη δεν είναι αμαρτία, έχει απάντηση. Φυσικά και δεν είναι αμαρτία η αγάπη. Εξαρτάται όμως και το που κατευθύνεται. Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη του που είναι διαφορετική της πατρικής, είναι ή όχι αμαρτία; Την ίδια αγάπη θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως έχουν και οι παιδόφιλοι. Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις η αγάπη είναι αμαρτία και μάλιστα τερατώδης, ενώ στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, θεωρείται αθώα αυτή η αγάπη;», είπε ο βουλευτής και πρόσθεσε:

«Φίμωτρο δεν μου βάζει κανείς. Φοβόμαστε να πούμε αυτό που θέλουμε - γιατί θα μας τρολάρουν, θα μας χαρακτηρίσουν ομοφοβικούς και ρατσιστές - ότι είναι όνειδος.

Αμφισβητώ την καλή πρόθεση τους… Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα να αναπαραχθούν, αλλά θέλουν να γίνουν ανάδοχοι… Η ψυχική και συναισθηματική ασφάλεια των παιδιών απαιτεί πρωτίστως διακριτούς και αλληλοσυμπληρώμενους ρόλους (…) Η οικογένεια δεν είναι λέξεις σε καρκινική επιγραφή για να διαβάζεται η έννοια του πατέρα και της μητέρας με ελαφρότητα (…) Τα παιδιά αυτά δεν θα μεγαλώσουν εδώ μέσα προστατευμένα από προοδευτικά μυαλά, αλλά εκεί έξω, φορτωμένα με τη διαφορετικότητα που δεν θα μπορούν να χειριστούν από την κοινωνική πραγματικότητα» ανέφερε άλλων, ο κ. Κατσίκης.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Μαΐου 2018, 20:26