Διευρυμένο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τη βουλευτή Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα, τους βουλευτές Θεσσαλονίκης Γιάννη Αμανατίδη και Χρήστο Γιαννούλη, τον περιφερειακό σύμβουλο, Λάζαρο Τόσκα και μέλη της Ν.Ε. Χαλκιδικής, έσπευσε στις πληγείσες περιοχές της Χαλκιδικής, με στόχο -όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση- «τη συμπαράσταση στους ανθρώπους που δοκιμάζονται και τη συμβολή, με κάθε μέσο, στην αποκατάσταση της ομαλότητας στην περιοχή».

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι «το κλιμάκιο συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο Μουδανιών, παρουσία των αρμοδίων φορέων της κυβέρνησης, της κεντρικής διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού συντονισμού όλων των υπηρεσιών και την κάλυψη των άμεσων αναγκών των πολιτών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως σημειώθηκε από τα μέλη του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ, «η άμεση προτεραιότητα όλων οφείλει να είναι η προστασία της ζωής και της περιουσίας των ανθρώπων και η αποκατάσταση όλων των ζημιών, η οποία θα πρέπει να ολοκληρωθεί τάχιστα». Στη συνέχεια, το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ χωρίστηκε σε δύο ομάδες, με την πρώτη να κατευθύνεται στη Σιθωνία για την αυτοψία των καταστροφών στα σημεία που επλήγησαν εκεί και τη δεύτερη στην περιοχή της Καλλικράτειας, η οποία επίσης δοκιμάστηκε έντονα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φωτογραφία: thestival.gr

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης