Ως το μεγαλύτερο πολιτικό ψεύτη της ελληνικής ιστορίας χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ο Μάκης Βορίδης στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τονίζοντας πως τα λόγια και οι δεσμεύσεις του δεν έχουν καμία σημασία καθώς πλέον, όπως λέει χαρακτηριστικά, «δεν τον πιστεύει κανείς εκτός από τα έμμισθα τρολ του διαδικτύου και τους δηλητηριασμένους από ιδεολογικό μίσος αριστερούς που ονειρεύονται την ταξική αντεκδίκηση».

Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει πως «η τραγωδία που ζούμε αυτά τα τέσσερα χρόνια τελειώνει σύντομα» και εκφράζει την εκτίμηση πως ο λαός θα ψηφίσει ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά Αριστερά στη διακυβέρνηση της χώρας. Ο κ. Βορίδης καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, μέσω της συνέντευξής του, εκφράζει τη βεβαιότητα πως η ΝΔ θα υλοποιήσει το σχέδιό της για μείωση της φορολογίας καθώς θα επιταχύνει, όπως λέει, δραστικά την ανάπτυξη, θα υποστηρίξει ουσιαστικά την ιδιωτική οικονομία και κυρίως τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, και θα προσελκύσει επενδύσεις από ελληνικά και διεθνή κεφάλαια, καθώς θα διαπραγματευτεί τη μείωση των στόχων για πρωτογενή πλεονάσματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης