Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Δράση ευαισθητοποίησης των πολιτών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, διοργάνωσε η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, με το συμβολικό σύνθημα: «Τις γυναίκες δεν τις χτυπάμε ούτε με τριαντάφυλλο» και στην οποία παραβρέθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Βουλευτής ΝΔ Α’ Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Κικίλιας δήλωσε σχετικά: «Η σημερινή δράση της Γραμματείας Γυναικών της Νέας Δημοκρατίας γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών. Είναι τραγικό ότι το 80% – 85% των θυμάτων της βίας παγκοσμίως, δυστυχώς και στην Ελλάδα, είναι γυναίκες».

 Και υπογράμμισε: «Ενδοοικογενειακή βία, trafficking ή σε οποιαδήποτε μορφή της, η βία είναι μη αποδεκτή. Στη Νέα Δημοκρατία έχουμε κοινωνικό πρόσωπο. Οι γυναίκες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις ζωές μας. Είναι η μάνα, η αδερφή, η σύντροφος, η κόρη μας. Και όχι μόνο δεν τις χτυπάμε ούτε με τριαντάφυλλο, όπως είναι ο τίτλος της πρωτοβουλίας μας, αλλά τις αγαπάμε πάρα πολύ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης