Της Άντζελας Πεΐτση

Κρατάει ψηλά η Νέα Δημοκρατία το θέμα της ασφάλειας των πολιτών και επικρίνει αυστηρά την κυβέρνηση για ανυπαρξία μέτρων προστασίας, ανεπάρκεια αστυνόμευσης, μη τήρηση της τάξης και αύξηση των φαινομένων τρομοκρατίας κι εγκληματικότητας, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του zougla.gr.

Αναμένει, πάντα με τις ίδιες πηγές, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, «να ζητήσει συγγνώμη» για τις δηλώσεις που έκανε με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 11 μαθητή στο Μενίδι, ο οποίος χαρακτήρισε ως «μια στραβή» τον άδικο χαμό του 11χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΝΔ κρίνει, επίσης, «ως απαράδεκτο να γίνονται τέτοιες δηλώσεις, χωρίς ντροπή».

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, βουλευτής Α’ Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας, εξαπέλυσε δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης στο θέμα της πολιτικής ασφάλειας, με αφορμή τον άδικο θάνατο του 11χρονου μαθητή στο Μενίδι. Χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο πρώην υπουργός υπογράμμισε πως «ο κ. Τσίπρας, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα, γιατί είναι εγκλωβισμένος στις ιδεοληψίες του και τις εσωκομματικές ισορροπίες, δημιουργώντας εξαιτίας της αντίληψής του για την αστυνόμευση νέα άβατα».

Ταυτόχρονα, κάλεσε, τον Γιάννη Μπαλάφα «να βρει το θάρρος και να ζητήσει συγγνώμη» για τις δηλώσεις του σχετικά με το τραγικό περιστατικό και υπογράμμισε: «Η τραγική απώλεια ενός παιδιού δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με τόσο φθηνές κουβέντες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης