«Δεν άκουσα από κανέναν σε αυτήν την αίθουσα μία λέξη καταδίκης για την εικόνα που παρουσιάζει το κέντρο της Αθήνας που έχει καταληφθεί από αναρχικά στοιχεία, για τις φθορές που γίνονται, για την εικόνα που μεταδίδει η χώρα μετά από τόσα χρόνια» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σχολιάζοντας την κατάσταση που επικράτησε στην πρωτεύουσα.

Απευθυνόμενος δε στον ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε: «Δεν ξέρω ποια συμφέροντα υπηρετείτε, όταν δημιουργείτε ανασφάλεια στους επενδυτές που έρχονται να εμπιστευτούν όχι μόνο τα λεφτά τους αλλά και τα μυαλά αυτού του τόπου, απειλώντας τους με έξοδο, όπως προχθές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την τοποθέτησή του στη συζήτηση επί του προϋπολογισμού, ο κ. Βαρβιτσιώτης εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εκφράζοντας την απορία του για το τι θα κάνει όταν στην Ελλάδα δεν θα υπάρχει πια μνημόνιο.

«Το πρόβλημα για μας δεν είναι αν υπάρχει ζωή πέρα από το μνημόνιο. Για μας υπάρχει και ζωή και πρόταση. Ποιος όμως θα είναι ο κακός τον οποίο μεθαύριο θα στιγματίζετε; Ποια θα είναι η διαφορετική πολιτική την οποία θα ακολουθήσετε; Εδώ είναι το μεγάλο σας πρόβλημα. Γι’ αυτό έχετε και τη μεγάλη αγωνία να προκαλέσετε με κάθε δυνατό τρόπο, εκβιάζοντας, προπηλακίζοντας, δημιουργώντας σκιές, ώστε η Βουλή να μην ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας και χάσετε το δημοσκοπικό σας μομέντουμ. Αυτός είναι ο φόβος των στελεχών του όταν γίνουν εκλογές το 2016, διότι τότε δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης