Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Για πολλοστή φορά οι Έλληνες πολίτες στο ίδιο κακοπαιγμένο έργο θεατές: Τα νησιά του Βορείου Ανατολικού Αιγαίου “βουλιάζουν” από παράνομους μετανάστες και – εξαιτίας της υπερβολικής συγκέντρωσής τους – πυροδοτείται, σήμερα, ακόμα μία εξέγερση» δήλωσε ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφορικά με τα επεισόδια μεταξύ μεταναστών που εκτυλίχθηκαν στη Μόρια Λέσβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Την ίδια ώρα ο αρμόδιος υπουργός “βουλιάζει” στο τέλμα της ανικανότητας και της ολιγωρίας του να προχωρήσει στην ουσιαστική αποσυμφόρηση των νησιών. Και η τοπική κοινωνία που συνεχίζει τη διαρκή κραυγή αγωνίας προς την Πολιτεία, καλώντας την να εγγυηθεί -έστω και στοιχειωδώς – το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες και την εμπέδωση της δημόσιας τάξης» υπογράμμισε ο αρμόδιος τομεάρχης.

«Ας καταλάβει, επιτέλους, η κυβέρνηση πως όσο δεν προχωρά τη γρήγορη εξέταση των αιτήσεων ασύλου και όσο καθυστερεί τις επιστροφές παράνομων μεταναστών προς την Τουρκία, τόσο τα προβλήματα θα συνεχίζονται» πρόσθεσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης